Çalhanoğlu değerine değer katıyor

Akın Ungan
18.12.2021 - 16:25 | Son Güncellenme: 18.12.2021 - 16:38

İtalyan devi Inter'in formasını giyen Milli oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu, bu sezon oynadığı futbol ile göz dolduruyor. İtalyan basını, temsilcimizin piyasa değerini 30 milyonun üzerinde olarak belirledi.

Çalhanoğlu değerine değer katıyor

Serie A'nın lideri Inter'de forma giyen Hakan Çalhanoğlu, bu sezonki performansıyla İtalyan futbolunun gündemine girdi. 27 yaşındaki yıldız futbolcu'nun, Mavi-Siyahlı ekipte ortaya koyduğu performans, piyasa değerini yükseltti.

Basında geniş yer bulan Hakan Çalhanoğlu hakkında transfer piyasası uzmanı Fabrizio Romano, Hakan Çalhanoğlu'nun değerinin 30 Milyon Euro'dan daha yüksek olduğunu belirtti.

"Serie A’da dengeleri değiştiren bir oyuncudan bahsediyoruz"

Romano, “Hakan Çalhanoğlu’nun değeri bugün ne kadar? Serie A’da dengeleri değiştiren bir oyuncudan bahsediyoruz. Simone Inzaghi onu takımına almak için çok uğraştı. Ona inandılar ve gol atıyor, asist yapıyor. Bugün değerinin 30 milyon euronun altında olmadığı bir gerçek. Milan onu elinde tutmak istedi ama Çalhanoğlu farklı ekonomik taleplerde bulununca mümkün olmadı” şeklinde konuştu.

Inter, Hakan'ın omuzlarında yükseliyor

Yaptığı asist katkılarıyla Inter'in liderliğinde büyük pay sahibi olan Milli oyuncumuz, bu sezon en az 5 kez duran toptan asist kaydeden tek isim. Inter ise Çalhanoğlu'nun katkısıyla, Liverpool, Bologna ve Hoffenheim ile birlikte, kornerden en çok gol bulan takım oldu.

Hakan Çalhanoğlu'nun Inter karnesi

Ligde yaptığı 7 asist ile takım arkadaşı Barella ile beraber asist kralı olan Çalhanoğlu, 6 kere de fileleri havalandıran isim oldu.

Senin için hazırladığımız haberler