Çalhanoğlu: 'Higuain'e asistler yapmak için hazırım.'

03.08.2018 - 14:31 | Son Güncellenme: 03.08.2018 - 11:31

Milan forması giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, takımın kamp yaptığı ABD'de kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Milan forması giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, takımın kamp yaptığı ABD'de kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya yorumu!

Reina ile birlikte Facebook'un merkezini ziyaret eden yıldız futbolcu ilk olarak sosyal medya hakkında görüş bildirdi: "Özellikle Facebook ve Instagram'ı kullanmayı çok seviyorum. Bunu da insanların özel hayatımızda neler yaptığımızı görmeleri için yapıyorum."

Yeni transferler hakkında konuştu!

Yeni transferler Higuain ve Caldara'yı değerlendiren Çalhanoğlu, "Onların transferinden dolayı çok mutluyum. Ama aynı zamanda Bonucci ayrıldığı için üzgünüm. İyi bir insan ve harika bir futbolcuydu. Şu anda Higuain'e asistler yapmak için hazırım" dedi.

"Milan benim evim gibi"

Çalhanoğlu son olarak yeni sezon hedeflerini ve kulüpteki geleceğiyle ilgili konuştu: "Geçen yıldan daha iyi bir grafik çizmek istiyoruz. Kalitemiz üst seviyede. Gelişmek istiyoruz. Orta sahada oynamayı seviyorum. Bu pozisyonda iyi maçlar çıkardığımı düşünüyorum. Ama sonuçta kararı verecek olan hocadır. Çok çalışmak istiyorum. Çünkü Milan benim evim gibi. Milan'ı taraftarları ve şehri çok seviyorum. Daha fazla gol ve asist katkısı yapmak isterim."

 

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler