Çalhanoğlu, Milan'ı ateşledi; geri dönüşü başlattı

03.12.2020 - 23:05 | Son Güncellenme: 03.12.2020 - 23:05

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Milan, Hakan Çalhanoğlu'nun da etkili olduğu karşılaşmada müthiş bir geri dönüşle kazanmayı başardı. 2-0 yenik duruma düşen İtalyan ekibi pes etmedi ve mücadeleden galip ayrıldı. Peki Milan - Celtic maçı kaç kaç bitti, golleri kim attı? Milan'da forma giyen Hakan Çalhanoğlu'nun performansı parmak ısırttı ve geri dönüşün fitilini ateşleledi. İşte detaylar...

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. hafta maçında Milan, konuk ettiği Celtic'i müthiş bir geri dönüşle 4-2 mağlup etti.

San Siro'da oynanan maça konuk ekip hızlı başladı ve 7'de Rogic'le 1-0 öne geçti. Bu golden 7 dakika sonra Celtic Edouard'ın golüyle farkı 2'ye çıkardı.

Bu dakikadan sonra maçın tek hakimi Milan oldu.

24. dakikada Milan'da forma giyen milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu farkı 1'e indiren golü kaydetti. Çalhanoğlu'nun golünden 4 dakika sonra Castillejo skoru eşitledi.

İlk yarı 2-2 sona erdi.

Milan 2. yarıya da hızlı başladı ve 50. dakikada Jens Hauge ile 3-2 öne geçti. Karşılaşmada skoru belirleyen gol Brahim Diaz'dan geldi.

Bu sonuçla 10 puana yükselen Milan gruptan çıkmayı garantiledi. Öte yandan Mehmet Zeki Çelik, Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz'ın da formasını giydiği Lille de 11 puana yükseldi ve gruptan çıkmayı kesinleştirdi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler