Rıza Çalımbay'dan Abdülkadir ve Yusuf yorumu!

25.06.2018 - 11:30 | Son Güncellenme: 25.06.2018 - 14:30

Trabzonspor'un eski teknik direktörü Rıza Çalımbay, Okay Yokuşlu'nun Avrupa'da oynamayı hak ettiğini söyledi. Çalımbay, Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir için de değerlendirmelerde bulundu.

Öze dönüş projesi kapsamında yeni bir yapılanmaya giden Trabzonspor’da, Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür’ün geleceği tartışma konusu oldu. Bordo-mavililerin eski çalıştırıcısı Rıza Çalımbay, genç yıldızlar için açıklama yaptı.

“Okay Avrupa’da oynamayı hak ediyor”

Fotospor’da yer alan habere göre; Trabzonspor’dan Celta’ya transfer olan Okay Yokuşlu için eski hocası Rıza Çalımbay, '”Okay’ın gitmesi gerekiyordu. Okay çok iyi bir oyuncu. Hak ediyor Avrupa’da oynamayı. Mutlaka bir teklif gelecekti ona, gitmesi normal. Hem Trabzonspor’da hem milli takımda son maçlarda çok iyi oynadı. O yüzden teklif gelmesi normal” dedi.

“Abdülkadir ve Yusuf seneye gidebilir”

Öte yandan Çalımbay, “Seneye belki de Abdülkadir ve Yusuf da gidecek. Bu sene büyük başarı beklememek gerekiyor takımdan. Çünkü bazı şeyleri düzeltmeleri gerekiyor. Böyle sıkıntılı günleri geçtiği zaman önü aydınlık olabilir. Geçmişteki yapılanları görüp ders alırlarsa mutlaka Trabzon iyi yere gelir'' ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler