Rıza Çalımbay Galatasaray'a transferine izin vermedi!

Feride Kara
08.12.2022 - 18:55 | Son Güncellenme: 08.12.2022 - 19:07

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Saarbrücken karşılaşmasının ardından konuşurken Galatasaray'ın gündemindeki oyuncusuna izin vermeyeceklerini söyledi

Rıza Çalımbay Galatasaray'a transferine izin vermedi!

Antalya'da kamp yapan Sivasspor, hazırlık maçında Almanya 3’üncü Lig ekiplerinden Saarbrücken’i 2-1 mağlup etti. Maçın ardından teknik direktör Rıza Çalımbay açıklamalar yaptı. 

Skordan çok, bizim için oyun önemli

Çalımbay "Hazırlık maçlarında sonuç değil, oynayacağımız oyun önemli. Bugün de herkesi oynattık. Bütün arkadaşlarımıza şans verdik. Hem maç temposunu kazanmak için hem lige iyi bir giriş yapmak için bu maçlar bizim için çok önemli.  Biraz önce söylediğim gibi skordan çok, bizim için oyun önemli" dedi. 

Uğur Çiftçi ve Galatasaray

Sivassporlu oyuncu Uğur Çiftçi'nin Galatasaray’ın gündeminde olması hatırlatılan Rıza Çalımbay "Uğur’u şu anda verme şansımız yok. Bir de gelen bir teklif de yok. İki tane sol bekimiz var. Ziya da sakat. O yüzden oyuncu vermekten ziyade, oyuncu almamız lazım." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
"Galatasaray, sözleşmesini feshetmeyi teklif etti"
Habere Git

Sakat arkadaşlarımızın bazıları geldi

Karşılaşmalar hakkında konuşan Çalımbay "Bizim için hem lig hem Avrupa’yı götürmek zor oluyor. 2, 3 günde bir maç oynuyorsunuz. Sakatlıklar oluyor. Örneğin; Prag’a maça gidiyorsunuz, dönüşünüz ertesi gün sabaha karşı oluyor. Ondan 2 gün sonra bir daha maç oynuyorsunuz. Onun için sıkıntılı bir dönem geçti. Bu ara bizim için çok iyi oldu. Sakat arkadaşlarımızın bazıları geldi. Bu arayı iyi değerlendirip hem Avrupa’ya hem lige aynı şekilde devam etmek istiyoruz. Şimdi bir de Türkiye Kupası var." dedi.

Önemli olan kalan dört maç

Çalımbay "Transferden daha önemli olan bizim için kalan dört maçımız. Bu maçların 3’ü deplasmanda. İçerdeki tek maçımız Galatasaray ile. Bu maçları iyi şekilde bitirirsek, transferden daha önemli. Ondan sonra transfer 1, 2 tane mutlaka yapılması gerekiyor" dedi. 

Transfer yapılacak mı?

Transfer konusunda Çalımbay "Şu maçları bir bitirelim iyi bir şekilde. Leke James sakat. 6 ayı buldu. Ondan yararlanamayabiliriz. Ya da geç yararlanabiliriz. Onun yerine bir adam almaya çalışacağız" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler