Çalımbay, Gaziantep maçına dikkat çekti! 'Fenerbahçe ve Başakşehir maçlarından da önemli'

29.04.2021 - 18:41 | Son Güncellenme: 29.04.2021 - 18:45

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Süper Lig'de kazandıkları Yeni Malatya maçının ardından Bein Sports'a konuştu. İşte Çalımbay'ın açıklamaları...

Çalımbay, Gaziantep maçına dikkat çekti! 'Fenerbahçe ve Başakşehir maçlarından da önemli'

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında Sivasspor, Yeni Malatya'yı tek golle geçti. Yiğidolar'da teknik direktör Rıza Çalımbay, maç sonu açıklamalarda bulundu.

'Bu beni çok mutlu eden şeylerden biri...'

Sivasspor'un galibiyet golünü oyuna sonradan dahil olan Jorge Felix kaydetti. Bu durumun kendisini mutlu ettiğini söyleyen Çalımbay, '' Böyle maçlarda çok dikkatli olmamız gerekiyordu. Çok güzel bir maç oldu. Malatya da iyi mücadele etti. Kazanmamız gerekiyordu yukarılara gitmek istiyorsak. Oyundan kopmadık. Sonradan giren arkadaşlarımız 5-6 maçımızda çok etki etti. Bu beni çok mutlu eden şeylerden biri.'' dedi.

'Gaziantep ile final maçı oynayacağız'

Gelecek hafta oynayacakları Gaziantep maçının önemini vurgulayan Çalımbay, ''Kalan 4 maçı da çok iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Gaziantep maçı, Fenerbahçe ve Başakşehir maçlarından da önemli. Final maçı oynayacağız. 3 günde bir maç… Futbolcular hatta hakemlerde bıkkınlık var artık.'' şeklindek konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler