Çalımbay: "Son paslar da dikkatli olabilsek golü bulabilirdik"

Orhan Gülek
20.04.2021 - 21:34 | Son Güncellenme: 21.04.2021 - 10:41

Süper Lig'in 36. haftasında Sivasspor, evine Beşiktaş ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay açıklamada bulundu

Çalımbay: "Son paslar da dikkatli olabilsek golü bulabilirdik"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 36. haftasında Sivasspor, evine Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan mücadelede Sivasspor, Beşiktaş ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay açıklamada bulundu.

"İki takım da galibiyet için oynadı"

Karşılaşmada genel olarak takımından memnun olduğunu ifade eden Çalımbay  "Bana göre iyi bir maç oldu. İki takım da galibiyet için oynadı. Güzel şeyler ortaya çıktı. Biz zaman zaman güzel oynadık, son paslar da dikkatli olabilsek golü bulabilirdik. Beşiktaş çok iyi oyunculardan kurulu bir takım. Genel olarak baktığınızda iyi oynadık. Oyuncu arkadaşlarımızı kutluyorum. İyi bir maç oldu bizim açımızdan. değerlendirmesinde bulundu.

"Biz de yüzde 95 herkes hasta oldu"

Takımın COVİD-19 salgınından dolayı çok etkilendiğini de dile getiren tecrübeli teknik adam Çalımbay "Eğer Avrupa kupaları olmasaydı yahut o sıkıntılı günleri yaşamasaydık, çoğu maça 13-14 kişi ile çıktık. Buraya 10 puan daha koyabilirdik. Daha sonra çok iyi bir istikrar yakaladık. Amacımız kalan maçları iyi bir şekilde bitirmek. Kovid olmasaydı, biz de yüzde 95 herkes hasta oldu. Buna da şükür. Arkadaşlarımız son maçlar da çok iyi bir grafik çizdik. Biraz kötü gittiğimiz de biraz çatlak sesler çıktı. Herkes geçmişi unutur güne bakar. Mücadeleyi bırakmadık. Zaten mütevazi bir kadromuz var. Bugün Hakan Arslan ve Tyler Boyd olsaydı maç farklı olabilirdi. Oynayan arkadaşlarımız da iyi işler yaptılar. Ben takımımdan memnunum. Kalan maçlarımızı da iyi bir şekilde bitireceğimizden eminim." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler