Çalımbay tepkili: "Kötü niyet arıyorum"

07.02.2020 - 02:04 | Son Güncellenme: 06.02.2020 - 23:04

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Antalyaspor ile Sivasspor 0-0 berabere kaldı. Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay karşılaşmanın ardından fikstür ayarlamasına tepki gösterdi.

Kötü niyet aradığını söyleyen Rıza Çalımbay, "Avantaj değil. İlk yarı ortada bitti. İkinci yarı zorda olacak. Rica ediyoruz, bu maçın saatini değiştirsinler. 20:30'da Sivas'ta maç oynanmaz. Nasıl yapıyorlar! İki takım da kendini korumak için oynuyor. Antalyaspor'un da öyle. Maç saatini kim yapıyor bilmiyorum ama kendini vermiyor ayarlamak için. Yayıncı kuruluşa da yazık. Tatsız tuzsuz maç. Biraz anlayışlı olmaları lazım. Kötü niyet arıyorum, bilerek mi yapılıyor" dedi.

"Kötü niyet arıyorum"

Maç saatinin değişmesi gerektiğini vurgulayan deneyimli teknik adam, "10 kişi kaldıktan sonra baskı bekliyorduk. Çok iyi mücadele ettik. Az süre alan arkadaşlarımız da vardı. Sivas'taki maçın saati değişirse inşallah güzel olacak. Bu maçı salı, çarşamba maçına alsalardı tam kadro çıkardık. Maç saatini değiştirirlerse Türk futboluna iyilik yaparlar. 20:30'da Sivas'ta derece sıfırın altına düşüyor. Baksınlar!" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler