Çalımbay'dan Burak Yılmaz'a: Doğru değil

İsmail Keles
06.11.2023 - 00:45 | Son Güncellenme: 06.11.2023 - 00:52

Teknik direktör Rıza Çalımbay, Burak Yılmaz'ın açıklamalarına yanıt verdi. Çalımbay, "Konuşması benimle ilgiliyse doğru bir şey değil" dedi.

Çalımbay'dan Burak Yılmaz'a: Doğru değil

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş Teknik Direktörü Burak Yılmaz, 3-2 yenildikleri Antalyaspor maçı sonrası göndermelerde bulunarak, "Burada hoca olmak isteyen sevgili büyüklerimiz var" dedi. Yılmaz, kulüp başkanı Ahmet Nur Çebi'den bir isteğinin olacağını, bu isteğinin kabul edilmemesi durumunda ise Beşiktaş'a veda edeceğini söyledi.

"Burada hoca olmak isteyen sevgili büyüklerimiz var"

"Burada hoca olmak isteyen sevgili büyüklerimiz var" diyen Yılmaz, "Bunları duyuyorum, izlemiyorum, etkilenmemeye çalışıyorum. Şimdi başkanımla konuşacağım. Eğer ben 3 Aralık'a, 4 Aralık'a kadar devam edeceksem, benim küçük bir isteklerim olacak. Ama olmayacaksa, ben yarın Beşiktaş Kulübü'ne teşekkür edeceğim ve ayrılacağım. Bunu da söylüyorum. Benim hiç kimseden bir beklentim yok. Ama ben sabah, akşam burada çalışıyorum." ifadelerini kullandı. 

Rıza Çalımbay: Doğru bir şey değil

Yılmaz'ın kastettiği isimlerden Rıza Çalımbay, genç teknik adamın sözlerini değerlendirdi. Tivibu Spor'un konuyla ilgili sorusunu yanıttlayan Çalımbay, "Burak Yılmaz'ın konuşması benimle ilgiliyse doğru bir şey değil! Burak Yılmaz beni de tanır, öğrencimdi. Kimseden bir şey istemem, zorlamam. Bir antrenör çalışırken hiçbir şeyine karışmam. Öyle şeylerle işim olmaz" dedi. 

İlgini Çekebilir
Burak Yılmaz'dan Eric Bailly tepkisi! "Olmuyorsa ayrılacağım"
Habere Git

Antalyaspor maçını izlediğini kaydeden Rıza Çalımbay, "Futbolda böyle şeyler olabilir. Şenol Güneş ayrıldıktan sonra Beşiktaş'ta bir teknik direktör ihtiyacı oluşunca herkesin adı geçti. Benim adım geçti, Sergen Yalçın, Samet Aybaba, Tudor gibi teknik direktörlerin de adı geçti.

 Ondan sonra da basın bizimle konuşmak istedi. Bunlara cevap vermezsem olmazdı. Baktığınızda da en çok benim adım geçti ve bana geldiler. Benim de basına saygım olduğu için kimseyi geri çevirmedim. O yüzdendi. Bugünkü mağlubiyetle benim hiçbir alakam yok" açıklamasını yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler