Çalımbay'dan Emre Kılınç ve Mert Hakan hakkında açıklama: 'Ayrılabilirler...'

11.11.2019 - 18:49 | Son Güncellenme: 11.11.2019 - 15:56

Çalımbay'dan Emre Kılınç ve Mert Hakan hakkında açıklama: 'Ayrılabilirler...'

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'dan Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş'la ilgili son dakika transfer açıklaması geldi.

Rıza Çalımbay iki futbolcunun sezon sonunda Sivasspor'dan ayrılabileceğini söyledi.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Rıza Çalımbay, "Ligde bulunduğumuz konum şu anda iyi. Önemli olan bu başarımızı ligin sonuna kadar sürdürmek. Bu da kolay bir iş değil. Devre arasında mutlaka transfer yapmamız gerekiyor. Hem ligde hem de kupada hedeflerimiz var." ifadelerini kullandı ve ekledi:

"Mütevazi bir takımız. Bundan dolayı da takımımızda birçok genç isme şans verdik. Mert Hakan ve Erdoğan elimizde olan oyunculardı biz de bu oyuncuları değerlendirdik. İki isim de takımımızın yeni transferi oldu. Konyaspor maçında Erdoğan'ı bilerek 2. yarıda kullandık. Öyle olması gerekiyordu. Benim takımımda asla yabancı-yerli ayrımı olmaz. Formayı kim hak ediyorsa o alır."

Emre Kılınç ve Mert Hakan, Sivasspor'dan ayrılacak mı?

"Sezon öncesinde yönetimden ısrara Yatabare'yi istedim. Yatabere bir joker gibi hücumda her pozisyonda oynayabiliyor. Böyle oyunculara bence her takımın ihtiyacı var. İyi oynayan oyuncuları her zaman büyük takımlar isterler. Bunlar da gayet normal. Emre Kılınç ve Mert Hakan'la yönetimimiz sözleşme uzatmak için konuşuyor. İki oyuncu sezon sonunda ayrılabilirler de. Emre ve Mert Hakan'a da bundan dolayı kızmamak lazım. Biz iki oyuncuyu da iyi motive etmeye çalışıyoruz. Şu anda lideriz fakat rakiplerimizin çok iyi kadroları var. Türkiye'nin en iyi kadrosu bence Başakşehir'de."

Senin için hazırladığımız haberler