Çalımbay'dan Terim açıklaması: 'Levent Şahin'le görüştüm...'

28.03.2020 - 21:13 | Son Güncellenme: 28.03.2020 - 21:13

Rıza Çalımbay, koronavirüse yakalanan Fatih Terim'in sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Fatih Terim'in durumu nasıl? Levent Şahin, Fatih Terim hakkında ne dedi? İşte cevabı...

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, koronavirüse yakalanan Fatih Terim'in sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Çalımbay, Fatih Terim'in 1. yardımcısı Levent Şahin'le görüştüğünü ifade etti.

Tecrübeli çalıştırıcı, liglerin devam etmesi gerektiğini vurguladı ve farklı bir öneri ortaya koydu.

Radyospor'da Salim Manav'a konuşan Rıza Çalımbay, "Sivasspor olarak dün tesisimizi kapattık. Oyuncularımız sadece koşu idmanı yapılıyor, tesisimizi dezenvekte ettirdik. Oyuncularımız evden çalışmalarına devam ediyor. Maçların oynanması için iyi bir ortam oluşması lazım. sSeyircisiz oynanan maçlar verimli olmuyor. Benim düşüncem daha iyi bir ortam oluştuğu zaman Mayıs'ın 15'i gibi takımları Antalya'da toplamak Alanya'yı da kullanabilirsiniz. Koronavirüsüne karşı sıcak havanın etkili olduğu bilim adamları tarafından konuşuluyor. Ligler ortam oluşursa mayıs ayında çarşamba-pazar maçları oynatarak bitirilebilir. Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası sistemi gibi." ifadelerini kullandı.

'Levent Şahin'le konuştum...'

Fatih Terim'in 1. yardımcısı Levent Şahin'le görüştüğünü belirten Çalımbay, "Fatih Hoca'ya ulaşamadığım için günlük olarak Levent Hoca ile görüşüp, Fatih Hoca'yla ilgili bilgileri onun aracılığıyla öğreniyorum." dedi.

 

Senin için hazırladığımız haberler