Rıza Çalımbay'dan transfer açıklaması! Oğuzhan, Salih, Güven Yalçın...

24.06.2022 - 12:05 | Son Güncellenme: 24.06.2022 - 12:14

Sivasspor ile olan sözleşmesini 1 yıl daha uzatan Rıza Çalımbay, UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçı ve transferler için önemli açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Rıza Çalımbay'dan transfer açıklaması! Oğuzhan, Salih, Güven Yalçın...

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Çalımbay, ''Bizim acil transfer yapmamız gerekiyor. Ön eleme maçı öncesi uyum yakalamamız lazım" dedi.

"4-5 oyuncu almamız gerekiyor"

İlk oynayacakları resmi maçın Süper Kupa finali olacağını hatırlatan Rıza Çalımbay, "Amacımız ülke puanına maksimum katkı sağlamak. Önemli olan bizim kuvvetli olmamız. 4-5 tane temel oyuncumuz gitti. Ahmet, Kayode, Felix ve birçok oyuncu gitti. 4-5 oyuncu almamız gerekiyor. Gidenlerin yerine oyuncu istiyoruz. Bunları yaparsak biz gruplara kalırız ve yapacağımız transfer harcamasınının 10 kat fazlasını kazanırız grup aşamasında. Biz orada kesinlikle başarılı oluruz. Ayrıca TFF'de olsam Avrupa'ya giden kulüplere yardımcı olurum; çünkü ülke puanı toplayacaklar'' ifadelerini kullandı.

Oğuzhan Özyakup, Salih Uçan? Güven Yalçın... 

Beşiktaş'tan Oğuzhan Özyakup ve Salih Uçan'ın gündemde olup olmadığıyla ilgili soru üzerine deneyimli teknik adam, ''Oğuzhan ve Salih ile Beşiktaş'la görüştüm. Onların gelme şansı yok. Biz Güven Yalçın'ı istedik. Henüz Beşiktaş'la anlaşamamış. Güven, Avrupa'ya gidebilir. Ama ben kiralık olarak Güven'in gelmesini isterim'' şeklinde konuştu. 

İlgini Çekebilir
Sivasspor'da ayrılık!
Habere Git

"Hakan Arslan'ı bırakmak istemem"

Trabzonspor'un Hakan Arslan'ı istediğine dair kendisine bir bilgi gelmediğini ifade eden Rıza Çalımbay, "Ben Hakan'ın gitmesini istemiyorum. Takım kaptanı. Gitmek isterse, kulüp menfaatleri çerçevesinde yardımcı oluruz. Devre arasında çocuğu rahatsız olduğu için Pedro Henrique'yi gönderdik'' dedi. 

"Okan Buruk ne yapacağını biliyor. Başarılı olur" 

Okan Buruk'un Galatasaray teknik direktörü olmasına çok sevindiğini dile getiren Çalımbay, ''Çocuğu rahatsızdı. Şimdi iyi; aradık geçmiş olsun dedik. Galatasaray camiasından yetişen bir arkadaşımız. Kulübü çok iyi tanıyor ve ne yapacağını çok iyi biliyor. Başarılı olacağına inanıyorum'' diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler