Mutlu Ulusoy'dan Ertem Şener'e Rıza Çalımbay Tepkisi: Vicdansızlık

Ali Bozkurt
12.09.2022 - 13:09 | Son Güncellenme: 12.09.2022 - 15:15

İki günde bir maç oynamaktan şikayetçi olan Sivasspor'un hocası Rıza Çalımbay'a işçi fotoğrafları koyup "Vah vah vah üzüldüm" diyen Ertem Şener'e tepki geldi. Çalımbay'ın danışmanı Şener'i vicdansızlıkla suçladı.

Mutlu Ulusoy'dan Ertem Şener'e Rıza Çalımbay Tepkisi: Vicdansızlık

AJANSSPOR-HABER

Rıza Çalımbay yönetiminde geçen sezon Zirat Türkiye Kupası'nı kazanarak tarihinde ilk defa üst düzey bir şampiyonluk elde eden Demir Grup Sivasspor, bu sezon henüz hiçbir resmi maçta galip gelemedi. Sezon Süper Kupa finalinde Trabzonspor'a 4-0 yenilerek giren Sivasspor, Süper Lig'de oynadığı 6 maçın 5'inde berabere kalırken birinde de mağlup oldu. Kırmızı beyazlılar Avrupa'da da hiç galip gelemedi. Avrupa Ligi ön elemesindeki iki maçı da kaybeden Sivasspor, yoluna Konferans Ligi'nde devam ediyor. Ama bu ligde de oynadığı ilk maçta berabera kaldı. Böylece Sivasspor, bu sezon çıktığı 10 maçta 10 maçta 6 beraberlik ve 4 yenilgi aldı.

Ertem Şener'den Çalımbay'a: Vah vah vah!

Son olarak Süper Lig'de evinde ligin yeni ekiplerinden İstanbulspor ile 1-1 berabere kalan Sivasspor'da sosyal medya üzerinden Rıza Çalımbay'a bazı tepkiler geldi. Çalımbay'ın 2 günde bir maç oynamalarına ünlü spiker ve Beyaz TV sunucusu Ertem Şener, tepki gösterdi. Şener, attığı tweet'te şu ifadeleri kullandı: "Rıza Çalımbay demiş ki; futbolcularım çok yoruluyor. Dinlenemiyor. Vah vah vah! 2 günde bir maç yapıyorlarmış!!! Fotoğrafa iyi bak Rıza  hocam. 48 saatte bir maç yapıyormuş oyunların ya hani. Çok üzüldüm. Üzüntüm, üzüntünüz." Paylaşımına bir kâğıt toplayıcısı ile bir inşaat işçisinin fotoğrafını koyan Şener, bir de kendi yorumlarını içeren video linki ekledi.

Danışman Ulusoy'dan Şener'e isyan

Şener'in bu paylaşımına Çalımbay'ın basın danışmanı gazeteci Mutlu Ulusoy isyan etti! "Sevgiyle. Çünkü biz hep sevgiden yanayız" başlığıyla Şener'e yanıt veren Ulusoy şunları yazdı: "Biz hep bütün eleştirileri saygıyla kabul ettik. Heh iletişim halinde olduk. Ama ben şu eleştirinin geri bildiriminde ne yapmam gerektiğini gerçekten bilmiyorum. Çünkü ben, bunu basın danışmanı olarak söylemiyorum yıllardır bu piyasada ekmek yiyen ayakları üzerinde duran bir kadın olarak söylüyorum, @RCALIMBAY'ın insanlığının sorgulandığı yerde iş konuşmam sorgulayan insanın da iyi  niyetinden şüphe ederim. Rıza Hoca ya. Bahsettiğiniz kişi Rıza Çalımbay. Çünkü bu piyasada bunun sorgulanacağı son insan. Biz ekip olarak çok başka bir şey söylerken şu kıyaslamayı yapmak. Bu halde miyiz gerçekten. Diyorum ki hep kendime sakin kalayım. Ama sizin eller de hiç vidanlarınıza gitmiyor ki. Youtube linki verirken izlenmek için hocamı kullanmaya ihtiyacınız varsa söyleyin bize biz size paylaşımlarımızla destek veririz."

Senin için hazırladığımız haberler