‘Çalışanlarım için çalışacağım’

15.04.2021 - 23:39 | Son Güncellenme: 16.04.2021 - 00:05

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, katıldığı bir televizyon programında çalışanları için yaptığı jesti açıkladı. İşte detaylar…

‘Çalışanlarım için çalışacağım’

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Diyanet TV'de katıldığı programda çocukluk günlerinden, geçen yıl geçirdiği kovid sürecine kadar birçok anısını paylaştı. 

Korona günlerini paylaştı

Anne sevgisine, paylaşımcı olmanın ve şükretmenin önemine vurgu yapan Albayrak, koronavirüse yakalandığı dönemde ailesiyle birlikte yaşadığı zor günlerini anlattı. Eşi, oğlu ve kızının da kovide virüsüne yakalandığını öğrendiğinde çok büyük üzüntü yaşadığını ifade eden Albayrak, o dönemlerde kafasına koyduğu her şeyi hayata geçirdiğini söyledi. 

Albayrak: Zam yüzde 23 olacak dedim

Sarı kırmızılı yönetici, şirketindeki çalışanlarına önce yüzde 13 civarlarında zam yapmaya hazırlandığını belirtirken, "Bugüne kadar binlerce insan bana çalıştı. Yüce Allah'ım bana bu canı bağışladı. Bu yılda ben de çalışanlarıma çalışacağım. Zamlar yüzde 23 olacak dedim bu sene. Bütün personelim nasıl mutlu oldu biliyor musun" şeklinde konuştu.

Adı başkanlık için geçiyor

Abdurrahim Albayrak’ın adı kulislerde, 28 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak kongrede  Galatasaray Başkanlığı’na aday olacağı haberleriyle de geçiyor.   

Senin için hazırladığımız haberler