Çam: "Tarihi bir sezon geçirmek istiyoruz"
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Voleybol Erkekler 1. Lig'de mücadele eden Halkbank'ın oyuncularından Abdullah Çam, Şampiyonlar Ligi Kupası ve Dünya Kulüpler Kupası'nı kulüp müzesine kazandırmayı hedeflediğini kaydetti.

Son 5 Haber

(YAZILI ÖZET) İskoçya - Fas | Maç Sonucu: 0-1

Antalyaspor A.Ş'nin yeni başkanı Mustafa Ergün oldu

VNL Ankara etabında Almanya’dan net galibiyet! Belçika’ya set vermedi

Farioli’den Alanyaspor’a vefa ziyareti! Hasan Çavuşoğlu ile bir araya geldi

Futbol dünyasını yasa boğan veda! Lucarelli'den Protti'ye duygusal mektup
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Çam: "Tarihi bir sezon geçirmek istiyoruz"
Kulüpten yapılan açıklamada, takımın altyapısından A takıma kazandırılan sporcunun sezonla ilgili hedeflerine yer verildi. Tarihi bir sezon geçirmek istediklerini belirten Abdullah, başarı çıtasını yüksek tuttuğunu anlatarak, şu ifadeleri kullandı:
"Halkbank'ta forma giyip sıradan sonuçlar peşinde koşmak olmaz. Şampiyonlar Ligi Kupası ve ardından Dünya Kulüpler Kupası'nı kulüp müzesine kazandırmayı hedefliyorum. Bu başarılar kulüple birlikte kişisel olarak benim öz geçmişime de yazılacak. Bunun yanında, katılacağımız yarışmalarda bireysel ödüller kazanmak arzusundayım. Ayrıca olimpiyatlarda milli takım forması giymek benim de hayallerimi süslüyor."
Takım olarak bu yıl bütün kupalara talip olduklarını belirten 18 yaşındaki sporcu, "Önce Bursa'daki Şampiyonlar Kupası'nı almak istiyoruz. Ardından lig, Süper Kupa ve Şampiyonlar Ligi maratonu başlayacak. Hepsine adımızı yazdırmak, tarihi bir sezon geçirmek istiyoruz. Çok çalışıyoruz ve başaracağımıza inancımız tam. Halkbank ailesi kenetlendiğinde tüm zorlukları aşar. Bunu biliyor, ona göre hareket ediyoruz" ifadelerini kullandı.