EuroLeague Ekibi Real Madrid Eski Oyuncusu Facundo Campazzo İle Anlaştı

11.05.2023 - 16:32 | Son Güncellenme: 11.05.2023 - 17:08

EuroLeague ekiplerinden Kızılyıldız'ın Arjantinli guard'ı Facundo Campazzo kendisine gelen birçok teklife rağmen eski takımı Real Madrid ile anlaşmak üzere.

EuroLeague Ekibi Real Madrid Eski Oyuncusu Facundo Campazzo İle Anlaştı

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague ekiplerinden Kızılyıldız'ın formasını giyen başarılı guard Facundo Campazzo'nun geleceği netleşiyor.

Yuvaya dönüyor

Mundo Deportivo'nun haberine göre 32 yaşındaki Arjantinli guard EuroLeague ekiplerinden maddi anlamda daha cazip teklifler almasına rağmen önümüzdeki sezon eski takımı Real Madrid'e dönmek istiyor ve taraflar arasında anlaşma oldukça yakın.

Anadolu Efes devredeydi

Aynı haberde oyunu ile ilgilenen kulüplerin; temsilcimiz Anadolu Efes, mevcut takımı Kızılyıldız, AS Monaco ve yeni sezon için koç Ergin Ataman ile anlaşan Panathinaikos BC olduğu belirtiliyor.

İlgini Çekebilir
Kızılyıldız, Campazzo için kesenin ağzını açtı!
Habere Git

Milyonları reddeti

Marca gazetesinin haberine göre ise Facundo Campazzo kendisine bir EuroLeague ekibinden gelen 3 yıl 12 milyon dolarlık devasa kontrat teklifi Real Madrid'e dönmek için kabul etmedi.

Real'de EuroLeague kupasını kucakladı

2014-2021 sezonları arasında Real Madrid forması terleten Facundo Campazzo, İspanyol ekibiyle 2015 ve 2018 yıllarında Euroleague zaferi yaşadı. 3 defa da ACB (İspanya Basketbol Ligi) şampiyonluğu kazanan oyuncu kulüpten NBA hayalinin peşinden koşmak için ayrılmıştı.

Kızılyıldız formasıyla ortaya kalite koydu

Ocak ayında transfer olduğu Kızılyıldız'ın formasını kulübün EuroLeague'den aldığı ceza nedeniyle gecikmeli olarak giymeye başlayabilen Arjantinli EuroLeague'de çıktığı 9 maçın 7'sine ilk 5 başlarken;  15.8 sayı, 5.9 asist, 1.9 top çalma ortalamaları ile oynarken, 18.7 verimlilik puanı ortaladı.

İlgini Çekebilir
Chus Mateo'dan Campazzo'ya: "Keşke bizimle olsa"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler