Son Dakika | Luis Campos Pena'yı Celta Vigo'ya Transfer Edecek

Salim Manav
29.04.2022 - 12:20 | Son Güncellenme: 29.04.2022 - 12:24

Galatasaray'da başkan Burak Elmas'ın danışmanlığını üstlenen Luis Campos danışmanlık için anlaştığı bir başka kulüp Celta Vigo'ya kaleci transferi için sarı-kırmızılılarda kiralık olarak forma giyen Inaki Pena'yı önerdi. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Luis Campos Pena'yı Celta Vigo'ya Transfer Edecek

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da bir süredir başkan Burak Elmas'ın danışmanlığını üstlenen ve transfer çalışmalarında en yetkili isim olan Luis Campos, bir süre önce İspanyol kulübü Celta Vigo ile de danışmanlık görevi için anlaşma sağlamıştı.

Luis Campos, Pena'yı önerdi

İspanyol basınından AS'ta yer alan haberde Luis Campos'un Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen kaleci Inaki Pena'yı Celta Vigo'ya götürmek için kolları sıvadığı yer aldı.

Campos'un kaleci transferi yapacak olan Celta Vigo'a Inaki Pena'yı önerdiği ve İspanyol kulübünün de 23 yaşındaki file bekçisini gündemine aldığı iddia edildi.

Yine kiralık gidecek

Ayrıca haberde Galatasaray ile kiralık sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Pena'nın bonservisinin bulunduğu Barcelona'ya geri döneceği ve genç kalecinin Katalan ekibinde gelecek sezon yedek kaleci olarak düşünüldüğü kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler