Can Armando Güner, Galatasaray'ı tercih etme nedenini açıkladı
Editör: Ali Bozkurt
Son Güncelleme /
Galatasaray'ın genç futbolcusu Can Armando Güner, Ümraniyespor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Genç oyuncu, attığı golün kendisi için sadece bir başlangıç olduğunu söyledi.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Galatasaray'ın genç futbolcusu Can Armando Güner, Ümraniyespor'u 5-1 mağlup ettikleri hazırlık maçının ardından değerlendirmelerde bulundu. Genç oyuncu, performansı, hedefleri ve Galatasaray'ı tercih etme süreciyle ilgili konuştu.
Galatasaray'ın genç futbolcusu Can Armando Güner, Ümraniyespor karşılaşmasının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Genç oyuncu, performansı ve geleceğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
"Bu daha bir başlangıç"
Kendisiyle ilgili beklentilerin farkında olduğunu belirten Can Armando Güner, şu ifadeleri kullandı:
"Bana karşı olan beklentilerin farkındayım. Kendimi herkese göstermek istiyorum. Bununla (golü) yetinmek istemiyorum. Bu daha bir başlangıç. Umarım sezon böyle devam eder."
Maçtaki heyecanını anlattı
Karşılaşmaya heyecanlı başladığını söyleyen genç futbolcu, şunları dile getirdi:
"Tabii ki bir heyecan vardı maçtan önce. Biraz heyecanlı başladık. Basit oynayıp oyuna adapte olmak istedim ve öyle de oldu. Takım olarak iyi işler yaptık. Heyecanlı başladık ama sonra 5 gol attık."
Galatasaray'ı tercih etme nedeni
Galatasaray'a transfer sürecine de değinen Can Armando Güner, şu açıklamayı yaptı:
"Konuşulanlardan sonra verilen bir karar bu. Kulüpten birçok insanla konuştum. Teknik direktörle konuşmamdan sonra etkili oldu. Burada bana verilen his, bu kararı vermemde beni güçlendirdi. Verdiğim karardan pişman değilim, mutluyum bu karardan dolayı."




