Can Bozdoğan sürprizi! Kiralık olarak Süper Lig'e...

Özgür Koç
07.04.2024 - 11:50 | Son Güncellenme: 07.04.2024 - 12:06

2021- 2022 sezonunda kiralık olarak Beşiktaş’ta oynayan Can Bozdoğan'ın Süper Lig'e geri dönebileceği iddia edildi. Detaylar haberimizde...

Can Bozdoğan sürprizi! Kiralık olarak Süper Lig'e...

AJANSSPOR - HABER

Sezon başında Alman ekibi Schalke 04'ten Hollanda temsilcisi Utrecht'e transfer olan 23 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Can Bozdoğan hakkında flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Süper Lig devi peşinde

Süper Lig'de kiralık olarak Beşiktaş’ta forma giyen Can Bozdoğan ile Süper Lig devinin ilgilendiği kaydedildi.

Trazonspor, Can Bozdağan'ı istiyor

Fanatik'in haberine göre; yeni sezon transfer çalışmalarına erkenden başlayan Trabzonspor, gelecek sezon ya.ancı sayısının 12'ye düşecek olmasından dolayı kadrosuna kaliteli yerli oyuncular ile takviye etmek istiyor. Bordo mavililer bu doğrultuda Utrecht'te forma giyen Can Bozdağan'ı listesine aldı.

Abdullah Avcı ısrarcı

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın 6 ve 8 numara pozisyonlarında görev yapan Can konusunda ısrarcı olduğu ve genç futbolcunun potansiyeline çok güvendiği belirtildi. 

Satın alma opsiyonuyla kiralık

Trabzonspor, bu sezon Hollanda Ligi'nde Utrecht formasıyla 25 maçta 1 gol ve 1 asistlik performans sergileyen Can Bozdoğan’ı satın alma opsiyonuyla kiralamayı düşünüyor.

1 milyon euro'ya transfer oldu

Geçtiğimiz yaz 1 milyon Euro bonservis bedeliyle Schalke 04’ten Utrecht’e giden 23 yaşındaki gurbetçi futbolcu, Beşiktaş formasıyla 2021-22’de Süper Lig’de 23 maçta, 1126 dakika şans bulmuştu ve 1 kez ağları havalandırmıştı. 

23 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri ise 5 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler