Can Çabanoğlu'nun acı günü

07.05.2021 - 09:35 | Son Güncellenme: 07.05.2021 - 17:05

Milli Takımlar'ın eski menajeri ve Radyospor yorumcusu Can Çobanoğlu'nun acı günü... Can Çobanoğlu'nun babası Hıfzı Çobanoğlu hayatını kaybetti ve toprağa verildi.

Can Çabanoğlu'nun acı günü

AJANSSPOR-HABER

Milli Takımlar'ın eski menajeri ve Radyospor yorumcusu Can Çobanoğlu, babası Hıfzı Çobanoğlu'nu kaybetti. Bir süredir sağlık sorunları yaşayan 97 yaşındaki Hıfzı Çobanoğlu, bugün hayatını yitirdi. Çobanoğlu, Zincirlikuyu Camii’inde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası defnedildi.

Cenaze namazına, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Başkan Danışmanı Erol Kaynar ve Can Çobanoğlu’nun yakınları katıldı. Çobanoğlu, "Bir Cumhuriyet çocuğu, koca çınar, kıymetli Babam Hıfzı Çobanoğlu’nu kaybettim" diyerek acı haberi paylaştı. 

Ajansspor ve Radyospor Ailesi olarak, Can Çobanoğlu'na başsağlığı ve sabır diliyoruz. Can Çobanoğlu, Türkiye'nin 2002'de Dünya Kupası'nda üçüncü olduğu dönemde A Milli Takım'ın menajeri olarak görev yaptı.

Çobanoğlu, Radyospor'da Yeşil Koltuk isimli programla her hafta dinleyicilerle buluşarak, futbol gündemini yorumluyor.

TFF'den Can Çobanoğlu için mesaj

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan konuya ilişkin yapılan açıklamada, "A Milli Takım eski Menajeri Can Çobanoğlu'nun babası Hıfzı Çobanoğlu'nun vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Hıfzı Çobanoğlu'na Allah'tan rahmet; Sayın Can Çobanoğlu, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler