Can Çobanoğlu: Ali Koç'un Fenerbahçe başkanı olmasını çok isterim. Örnek olur...

26.02.2018 - 15:14 | Son Güncellenme: 26.02.2018 - 15:14

Can Çobanoğlu: Ali Koç'un Fenerbahçe başkanı olmasını çok isterim. Örnek olur...

2002 Dünya Futbol Şampiyonası'nın efsane üçüncüsü Türk Milli Takımı'nın unutulmaz menajeri Can Çobanoğlu, Radyospor'da yayınlanan Futbol Aklı programında Orkun Yazgan’ın sorularını yanıtladı. 

Gündeme dair özel açıklamalarda bulunan Çobanoğlu, çarpıcı ifadeler kullandı.

İşte Can Çobanoğlu'nun sözlerinden Ajansspor'un derledikleri:

'Fenerbahçe baskı ile başlayacak dedik...'

"Maç öncesinde Fenerbahçe 3.bölge ve 2.bölgede pres, baskı yapacak dedik. Medel oynayacak, Tolgay oynayacak dedik bu şekilde başladı. İlk 20-30 dakikada Fenerbahçe'nin istediği gibi bir oyun vardı. Beşiktaş tribünü destekledi ama 10.dakikada sonra onlarda oyuna daldı. "

'Madem öyle Aykut Kocaman'a yardım edin'

"Aykut Kocaman mecburen yaptığı bu açıklamalar nedeniyle antipatik olmaya başladı. Laf çakılan biri oldu. Kendi taraftarı tarafından eleştirilen biri oldu. Madem böyle yardım edin bu adama. Çıkıp başka bir neden açıklama yapmıyor."

"Kulüp madem vizyoner o zaman senin ortaya çıkıp konuşacağın dönemler var. Aykut Kocaman, Beşiktaş ile ilgili söylemler başladığı zaman Fikret başkan şimdi Bayern maçı var sonra dönünce konuşacağım dedi."

'Şenol hocanın doğru hamleleri ile Fenerbahçe pres yapamaz oldu'

"Sonra Şenol hoca yeteri kadar pas yapamayınca sistemi değiştirdi.  İki tane onemli hamle yaptı. Şenol hocanın doğru hamleleri ile Fenerbahçe pres yapamaz oldu. Josef in de kötü pas istatistiği de eklenince oyun Beşiktaş'ın istediği gibi oldu"

"Babel'i Talisca pozisyonuna çekince ve pas yapabilir noktaya geçti Beşiktaş. Eğer Beşiktaş pas yapmaya başlayınca önünde duramazsınız"

'Beşiktaş'a karşı oynuyorsan Kameni ile çıkmamalısın'

"Maç öncesi yayıncı kuruluşta yaptğım açıklamalarda sadece Volkan'ı bilemedim. Bizde takımlarda görev yaparken saha içinde hocalar böyle sizin eliniz olacak isimler ister. Beşiktaş'a karşı oynuyorsan Kameni ile çıkmamalısın"

'Aykut Kocaman iki beki ve stoperi sarı kartlı iken ne yapacak diye baktım'

"Konyaspor'da iken Aykut Kocaman, Ali Yıldırım ile görüşüp transfer listesini vermişti. Buna rağmen istediği birinci, ikinci tercihleri transfer edemediler."

"Aykut Kocaman iki beki ve stoperi sarı kartlı iken ne yapacak diye baktım ama pek bir şey yapamadı. Aslında Hasan Ali'nin yokluğu önemli. Hasan Ali yokken İsmail'de sakatlandı"

'Çocuklara cinsel istismar ile ilgili her programda konuşacağım'

"Çocuklara cinsel istismar ile ilgili her programda konuşacağım. Yayınımızdan iki hafta geçmesine rağmen komisyon vs kuruluyor ama bunun komisyona falan gereği yok bu hemen hayata geçmeli"


"Bizim dinimizde de kadınlar savaşa götürülmüştür. Din olarak ve kültür olarak her zaman kadın saygıdeğer bir yerdedir. Çocuk ve kadın konusunda her programda konuşacağız. Gol, derbi vs her zaman konuşulur"

'Öyle bir Dünya yok!'

"Programa başlamadan şunu da söylemek lazım. Gelen hocalara 'bunlar futbolu bilmiyor vs' gibi sözler söylemeyin. Adamların bunca zamandır yaptıkları ile buralara geldi böyle sözler söz söylemeyin."


"İşte er meydanı Beşiktaş müthiş bir galibiyet aldı. Neden o görseli paylaşıyorsun, çime gömdük vs diyin ama bu terbiyesizliğe alet olmak istemiyorum o ifadeyi tekrar etmeyeceğim. Herşeyi yapamazsınız sosyal medya diye öyle bir dünya yok"

'Bu müze diğer kulüplerin kupa çeşitliliğinden biraz...'

"Galatasaray bana göre bu müzeyi gidip görmeli. Bu müze diğer kulüplerin kupa çeşitliliğinden biraz daha farklı gidip görmeliler"

"Galatasaray taraftarı en cefakar taraftar. Nasıl gideceksin Seyrantepe'ye. Modern bir stadyuma böyle mi gidilir? Kadınlar, çocuklar yolun kenarından gitmeye çalışıyor. Galatasaray eski yerinde Mecidiyeköy'de kalsaydı çok farklı olurdu. Galatasaray'ın kaybı çok büyüktür. Yerini kaybederek stad yaptırdı"

'Ali Koç'un Fenerbahçe başkanı olmasını çok isterim'

"Ali Koç'un Fenerbahçe başkanı olmasını çok isterim çünkü örnek olur. Rrekabet içinde örnek olur. Siz Bayern'den 5 yiyen sizsiniz çıkın oynayn tarzı motivasyon konuşmaları çok yaptık. Bu 5-0'ın kamçısı buraya getirdi."

"Maç sonunda iki teknik adamın basın toplantısını bu zırzır ötenler hoca değil diyenler iyi dinlesin. Sen istediğin planı yap oyunuya bakıyorsun."

'Galatasaray nasıl hücum edilmesi gerektiğini gösteren...'

"Galatasaray'ın aldığı sonuç çok önemli. Yapılan pres ve kaptığın topların sonuç vermesi çok önemliydi. Garry Rodrigues ve Gomis'in nasıl hücum edilmesini gösteren bir tablo ile oynadı."

"Bursaspor ligin en dibinde top oynayan takımı olmuş. Ayrıca 10 kişi kaldılar. Galatasaray'ın adeta 70 metrede top oynadığı bir maç ki Bursaspor karşısında alınan bir galibiyet aman diyim bunu cebine atacaksın ama biz ligi fırtına gibi götüreceğim hissine kapılmayacaksın"

'Deplasmanda Galatasaray'ı bu kadar mesefede oynatmazlar'

"Deplasmanda Galatasaray'ı bu kadar mesefede oynatmazlar. Deplasmanda Sivasspor ve Kasımpaşa maçlarında iyi takip eden Galatasaraylılar en az 4 puan yazmıştır ama 1 puan bile alamadı. Bütün bunlar sezon sonunda ortaya çıkacaktır. "

Senin için hazırladığımız haberler