Can Çobanoğlu Dünya Kupası'nı yorumladı!

25.06.2018 - 19:51 | Son Güncellenme: 25.06.2018 - 22:51

Can Çobanoğlu Dünya Kupası'nı yorumladı!

'Dünya Kupası'nın sosu yok'

"Bu Dünya Kupası'nın sosu yok bana göre. Messi mesela eksik beklediğimiz oyuncu bu değil. Arjantin'in şöyle bir becerisi var bu kadar iyi oyuncusu olup bu kadar kötü sonuç alma becerisi"

"Arjantin takımında Tevez gibi bir oyuncu varken de başarılı olamadı. Şimdi de Messi ile Sampaoli arasında sorunlar olduğu konuşuluyor"

'İstatistiklere bakıyoruz farklı çıkıyor'

"Gol sayısı yüksek ama kısır gibi gözüken bir turnuva var. Bu tıpkı Fenerbahçe'nin en golcü takım olması gibi bir durum oldu. Aykut hoca nasıl el freni ile oynatıyor diye yorumlar yapıldı. Bu durum Belhanda konusunda da oldu. İstatistiklere bakıyoruz farklı çıkıyor"

Cocu bu takımın başına gelmeden önce neredeydi?

"Phillip Cocu'yu ilk olarak biliyorsunuz PSV kulbü açıkladı. Kulüp ondan sonra genç takımdaki Van Bommel'e takımı emanet etti. Cocu bu takımın başına gelmeden önce neredeydi? U-19 takımında yer alıyordu. Burada bir sistem var. Kendi eski oyuncularını alıp U-19 takımında devam ettiriyorlar"

"Sayın Ali Koç ne dedi? Ben size şampiyon olacak bir takım vaad etmiyorum. Bir sistem olacak dedi. İlk çıkış noktaları çok doğru. Kadrosu doğru planlanmamış, içi dışına çıkmış bir kadro vardı"

 

"Trabzonspor'da 'feda' sezonunda oyuncular yanaşmıyor"

"Trabzonspor hiçbir şey yapmadan yıllık 150 milyon TL ödese bu imkansız tabii 10 yıl nerdeyse. Yeni yönetim geldi felaket durumda. Futbol dışı işlerler bunu çözmeniz lazım. Akyazı tesislerinin yanındaki araziyi değerlendirme haklarını alırsak, AVM_konut vs gibi ek gelirlerle borcunu ödemek istiyor"

"Trabzonspor bu sene 'feda' senesi olsun dendi. Başkan dedi ki, futbolculara bu konuda açtığımız telefonlara cevap dahi alamadık. Futbolcular yanaşmıyor diye onları açıklamış oluyorsun. Bizim memlekette hele Trabzon'da sıkıntılı olabilir. Takımı toparlayamazsın"

Senin için hazırladığımız haberler