Can Çobanoğlu gündeme dair önemli açıklamalar yaptı! 'Tolga Ciğerci'yi transfer edeni bulacaksın...'

16.07.2018 - 20:31 | Son Güncellenme: 16.07.2018 - 23:31

Can Çobanoğlu gündeme dair önemli açıklamalar yaptı! 'Tolga Ciğerci'yi transfer edeni bulacaksın...'

2002 Dünya Futbol Şampiyonası'nın efsane üçüncüsü Türk Milli Takımı'nın unutulmaz menajeri Can Çobanoğlu, Radyospor'da yayınlanan Yeşil Koltuk porgramında İlker Koç'un sorularını yanıtladı

Gündeme dair özel açıklamalarda bulunan Çobanoğlu, çarpıcı ifadeler kullandı.

'Dünya Kupası oynanırken bu kupa Aykut Kocaman'ı haklı çıkardı dedik'

"Dünya Kupası oynanırken bu kupa Aykut Kocaman'ı haklı çıkardı dedik. Aykut Kocaman zaten bugün açıklama yapmış tam olarak oynatmak istediğim futbol böyle idi dedi."


"Fransa topu rakibine veren bir yapıya sahip. Genç bir takım, aynı zamanda kat etme mesafesi iyi olan ayrıca orta alanda iki tane çok iyi oyuncusu var. Çok çabuk alanı daraltıp hızlı bir şekilde rakip kaleye gidebiliyorlar."

'Löw'ün takımın dengesi sağlayamadı'

"Almanya'da Löw'ün takımın dengesi sağlayamadı. Sane olsa bu kadar erken elenmezlerdi. Mesela Eden Hazard ya da Modric'i almıyorum diyebilir misin?"

'Tolga Ciğerci'yi transfer edeni bulacaksın'

"Tolga Ciğerci konusuna gelince. Bu oyuncu 850 bin Euro alacakken 2 milyon Euro maaş veren 3 milyon Euro bonservis verip transfer edeni bulacaksın. Şimdi oyuncuya kulüp bul dendi ama sonuçta maaşını alacak bu oyuncu"

 

'Arkadaşları dolduruyorlar bunları'

"Galatasaray'da Aydın vardı çok iyi bir oyuncuydu. Arkadaşlarına soruyor 2 milyon ve üzeri alıyorlar oyuncu 1,2 milyon Euro alıyordu zam istiyor ama olmuyor takımdan ayrılıyor. Sonra tekrar aynı paraya döndü sözleşmesi bitti bak kayboldu gitti."

"Yasin mesela alıyorsun Galatasaray'dan iyi bir bedel neden ayrılıyorsun? Bir dönem benzerini Sinan'da yapmıştı. Bir anda kenara çektiler kayboldu. Arkadaşları dolduruyorlar bunları."

"Comolli buraya geldi ama dersine tam çalışmamış. Genç 4 tane oyuncu aldılar. Önümüzdeki dönemde siyaset derse ki bu yabancı sayısı fazla o zaman önemli bir hamle olabilir bu transferler"

Senin için hazırladığımız haberler