Can Çobanoğlu gündemi değerlendirdi! 'Rodrigues'in pozisyonu kırmızı kart...'

06.08.2018 - 18:52 | Son Güncellenme: 06.08.2018 - 21:52

Can Çobanoğlu gündemi değerlendirdi! 'Rodrigues'in pozisyonu kırmızı kart...'

2002'de Dünya Üçüncüsü olan A Milli Takımın menajeri de olan futbol yorumcusu Can Çobanoğlu gündemi yorumladı. 

Radyospor'da yayınlanan Yeşil Koltuk programında konuşan Çobanoğlu şunları ifade etti

"TFF Süper kupa maçına bakıyoruz. Karşılaşmanın sponsoru yok. Böyle bir durum yoksa gençleri götür."

"

"Takımın maliyeti 10,3 milyon Euro ve Galatasaray'ın maliyeti 60 milyon Euro. İki takım arasında oran 6'da 1" 

"Atilla Türker'in çok emeği var. Çok önemli şeyler yazdı. Transferlerin daha önce Galatasaray'da nasıl yapıldığını bilyoruz. Eski başkanın kardeşi vardı, iki tane menajer kulüpte cirit atıyordu"

"Avrupa Kupalarına bu yıl katılacak takımlar arasında en şanslısı Galatasaray. Çünkü grup aşamasına katılması garanti. Fenerbahçe mesela Ali Koç transfer yapsa garantisi yok. Önce bu turda Benfica sonra PAOK-S.Moskova galibi ile oynayacaklar"

"Dünya Kupası sonrası turnuvaya damga vuranlar teknik adamlar oldu dedim. Yapılan değişikler vs. üzerinden bakınca bu ligi teknik adamlığı iyi olanlar götürecek."

"Para olsa şöyleydi. Gomis'i al, Negredo'yu al ya da Babel'i al, Belhanda'yı al tamam. Şimdi iş parasızlıktan belli bir eşitliğe gidilecek"

 

'Pozisyon kırmızı kart'

"Cüneyt Çakır'ın kararını konuşmuyorsunuz demişler bana göre pozisyon kırmızı kart. Bu pozisyon bana göre gri pozisyon değil ve VAR gidilmesi yanlış tercih oldu"

"Hakemler arasında tanıdıklarımız var. Diyorlar ki hakemler arasında Cüneyt Çakır’ın yanında olanlar ve olmayanlar var ifadeleri var. Bu hakemlerin maç alma şansı çok yüksek diyorlar ama bu tartışmalar erken"

"Trabzonspor'un Cagliari maçını izledim. Açıkcası Trabzonspor taraftarı bir hata yaptı. Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür anons edildiği zaman 10 kat daha fazla alkışlıyorlar. Diğer oyuncular da bu takımda oynuyor. Mesela Onazi ya da Luis Ibanez de bu takımın oyuncusu. Hatta Luis İbanez çok iyi oynadı son maçta"

"Şunu da duyduk ki Yusuf Yazıcı'nın biraz havalandığını bilgileri var. Trabzon çarşısında fotoğraf çektirirken vs. farklı tavırları varmış. Bizim insanımız bir anda yükseltip sonra indirirler"

"Trabzonspor deplasmanı ilk 10 hafta zor olacaktır"

"Bu iki oyuncu topla oynama konusunda da çok fazla imkanı varmış gibi davrandılar. Bu konular önemli. Seyirci bu sezon Trabzonspor'un arkasında dolayısıyla kadrosuda çok kötü değil. Trabzonspor deplasmanı ilk 10 hafta zor olacaktır diğer takımlar için."

"Uzun yıllar Galatasaray'ın mali durumu ya da borçları konuşuldu. Kurla değişti. Altı aylık mali tablolar yayınlanmadı. "

Senin için hazırladığımız haberler