Can Çobanoğlu : 'Ndiaye ve Emre Akbaba transferleri ...'

20.08.2018 - 18:59 | Son Güncellenme: 20.08.2018 - 21:59

Can Çobanoğlu : 'Ndiaye ve Emre Akbaba transferleri ...'

Radyospor Yorumcusu Can Çobanoğlu, Yeşil Koltuk programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

"Yetiştiricilik çok önemli"

"Fransa Ligi'nin en önemli takımı Mbappe ve Neymar'ı almış takım son lig maçında kendi akademisinden 6 tane oyuncu ile maça çıktı. Yetiştiricilik çok önemli. Şampiyonlar Ligi şampiyonu olamadı diye hocasını yollamış takım ve yerine gelen Tuchel maça bu şekilde çıktı."

"Bursaspor takımında mesela sağ bek Burak oynadı ve gerçekten bu oyuncu da olacak"

"Ben olsam her sene U-15 ya da U-16 takımları arasında bir turnuva düzenlerim ve Serpil Hamdi Tüzün'ü onore ederim. Hemde bu şekilde aşağıdan gelenleri de heveslendiririm"

"İnsanlar genç oyuncuları seviyor. Bursaspor takımında mesela sağ bek Burak oynadı ve gerçekten bu oyuncu da olacak. Utku mesela Beşiktaş kalesinde görev alabilir taraftar bunları istiyor"

"Fenerbahçe takımında Cocu'nun eleştiriliyor ama henüz daha istediği kadroyu istediği ortamı yakalamayadı. Biraz zaman alması lazım"

"Günümüz futbolu zeka, akıl ve fizik gücüne sahip oyuncuların oynadı bir spor. Beyin hızlı olacak vücut yapmak istediklerini yapabilecek durumda olacak. Messi topu almadan etrafı kontrol ediyor. Ben kaç kez Almanya'da yer yaşarken Mesut Özil'in pas verdiği yerin 5 opsiyondan en iyisini verdiğini bilgisayardan çıkardılar. Mesut en efektif yere pasını çıkartmış"

"Galatasaray'ın maçını stadyumda izledim. Galatasaray'ın çok yavaş oynadığı söylemek lazım. Mehmet Topal ve Josef eleştiriliyor ama Galatasaray'da da Donk-Fernando ikilisi yavaş"

"Emre Akbaba transferi bu nedenle çok önemli. Selçuk İnan'ın ilk geldiği sezon gibi geçiş oyununu iyi oynayacak bir isim lazımdı"

"Galatasaray'ın oynadığı oyuncu, koşu temposu Şampiyonlar Ligi seviyesinin çok uzağında"

"Galatasaray'ın oynadığı oyuncu, koşu temposu Şampiyonlar Ligi seviyesinin çok uzağında. Ndiaye ve Emre Akbaba transferleri doğru transfer. Galatasaray seyircisi gerektiği gibi Galatasaray'a gelmek isteyen oyuncuyu onore etti. Emre gerçekten kendini göstermek için mücadele etti. Emre Akbaba artık kışlanın kapısında girdi hani tabir vardır ya böyle"

'Emre rotayı belirlemişti ve doğru yere gitti'

"Emre rotayı belirlemişti ve doğru yere gitti. Bence böyle bir açıklama yapan oyuncuya gitmek Fenerbahçe adına doğru değildi. Bu tip transferlere giden takımların oyunculardan faydalanadığını düşünüyorum. Mehmet Topuz gibi Ozan Tufan gibi"

 

Senin için hazırladığımız haberler