Can Çobanoğlu'dan Kocaman için flaş sözler: Elinde İngiliz anahtarı vardı!

12.02.2018 - 16:45 | Son Güncellenme: 12.02.2018 - 16:45

Can Çobanoğlu'dan Kocaman için flaş sözler: Elinde İngiliz anahtarı vardı!

2002 Dünya Futbol Şampiyonası'nın efsane üçüncüsü Türk Milli Takımı'nın unutulmaz menajeri Can Çobanoğlu, Radyospor'da yayınlanan Futbol Aklı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Başakşehir'in Süper Lig'deki son durumunu değerlendiren Çobanoğlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Can Çobanoğlu'nun sözlerinden Ajansspor'un derledikleri:

Fatih Terim, Carrasso'ya güvenmiyor

Galatasaray'ın kadrosu beklenen bir ilk 11 oldu. Fatih Hoca (Terim), Linnes'i son haftalardaki performansından dolayı oynatıyor. Kupadaki Konyaspor maçında kaleci kim olursa bütün herkes o 'ligde de oynar' diyordu. Fakat bugün Carrasso kalede. Fatih Hoca kupa maçında Carrasso'yu oynatmadı. Kupada Carrasso'yu oynatmaması ona güvenmediğini gösteriyor. 

Aykut Kocaman için flaş sözler

Aykut Kocaman'dan yıldıza bağlı hoca olmasını bekliyoruz. Valbuena konusunda çok baskı vardı. Aykut Kocaman, Giuliano'yu 10 numara pozisyonunda oynattı ve hedefe ulaştı. Aykut Kocaman, Başakşehir maçında çok büyük bir risk aldı. Fenerbahçeli taraftarlar takımına çok katkı sunuyor. Sezon öncesi transfer planlaması en iyi yapan kulüp Fenerbahçe'ydi. 

Chedjou, psikoloji bozabilir

Ozan Tufan - Souza - Mehmet Topal üçlüsü düzeni tahrip için vardı. Nescafe 3'ü 1 arada tat veriyor, bu üçlü hiç tad vermedi. Fenerbahçe'nin, Başakşehir maçındaki futbolu beni mutlu eden bir futbol değildi. Başakşehir sistem takımıydı, bu sefer ne oldu Usta? (Abdullah Avcı için) Dün formsuz Chedjou ilk 11'deydi. Chedjou takımındaki kalecilerin psikolojisini bozabilir, Muslera Chedjou takımdan ayrılınca mutlu oldu.  Chedjou rakip takım için önemli bir fırsattır. 

Kocaman rakibini bozmaya yönelik 11 sahaya sürdü

Aykut Kocaman rakibin oyununu bozmaya yönelik sahaya bir 11 sürdü ve takımı 2 gol attı, 4 tane de gol pozisyonu buldu. 

Kocaman'ın elinde İngiliz anahtarı vardı!

Aykut Kocaman'ın elinde bir İngiliz anahtarı vardı ve sistem takımı Başakşehir'in kilidini çözdü. Abdullah Avcı'nın burada düşünmesi lazım.

Giuliano'ya övgü

Aykut Kocaman'ın dünkü karşılaşmada İngiliz anahtarı Giuliano'ydu. 

Arda Turan'ın bazı davranışları Barcelona'daki ayrılışını hızlandırdı. 

AJANSSPOR -

Senin için hazırladığımız haberler