Fatih Karagümrük'ten Can Keleş ve Levent Mercan'dan Fenerbahçe maçı yorumu

Akın Ungan
26.11.2023 - 21:46 | Son Güncellenme: 26.11.2023 - 21:52

Fatih Karagümrük, Süper Lig'de Fenerbahçe deplasmanında 2-1 kaybetti. Karagümrük'ün tek golünü atan Can Keleş ve Levent Mercan açıklama yaptı. Detaylar...

Fatih Karagümrük'ten Can Keleş ve Levent Mercan'dan Fenerbahçe maçı yorumu

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 13'üncü haftasında Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük karşı karşıya geldi. Karagümrük, Kadıköy deplasmanında 1-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı ve maçı 2-1 kaybetti. Mücadelenin ardından takımının tek golünü atan Can Keleş ve Levent Mercan açıklamada bulundu.

"Bazı insanlardan dolayı böyle bir maçı kaybetmek üzücü"

Karşılaşmanın 39'uncu dakikasında sahneye çıkarak Fatih Karagümrük'ü öne geçiren Can Keleş, "Gol attım ama 3 puan daha önemliydi. Bazı insanlardan dolayı böyle bir maçı kaybetmek üzücü. Takım olarak çok iyi performans sergiliyoruz. Benim için gol önemli değil. 3 puan önemli. Bugün de 3 puanı hak ettik" diyerek, 53'üncü dakikada yaşanan penaltı incelemesine göndermede bulundu.

"Birkaç kararla bir maç alınmaması lazım"

Levent Mercan, "Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum 3 puanı aldılar. İlk yarı çok iyi başladık. Çok iyi mücadele ettik. Pozisyona girdik. İkinci yarı hemen 2 gol yedik. Çok iyi mücadele ettik. Birkaç kararla bir maç alınmaması lazım. Yapacak bir şey yok" dedi.

İlgini Çekebilir
Atılay Canel'den VAR hakemlerine sert tepki: Ahlaksızlar
Habere Git

"Milli takıma gidersem çok gurur duyarım"

Sözlerine devam eden Levent Mercan, "Milli takıma gidersem çok gurur duyarım. Herkesin gitmek istediği yer. Şu an Karagümrük'ü düşünüyorum. İyi bir yoldayız" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler