Can Küçükyıldırım yazdı: 358 Hassas Üye!.. Fatih Terim Kovulurken Yurtdışında mıydınız?

26.03.2019 - 13:00 | Son Güncellenme: 26.03.2019 - 10:02


Galatasaray'da acayip işler oluyor. Başkan Mustafa Cengiz dürüst, Çalışkan, Fatih Terim'e verdiği destekle taraftarın kısa sürede sevdiği bir figür haline geldi. Geçen sezon çkıp bir tek agresif söylem yapmadan Galatasray Şampiyonluğa ulaştı. Bu sezon ise takım yine Şampiyonluk rotasında.

Cengiz'in hatalarının en büyüğü sezon başında yapılamayan forvet transferi. Elbette kimse kulübün üzerindeki 2 Milyar 800 Milyonluk yükten, ödemelerden, Temlikli gelirlerden, Uefa'nın ceza riskinden bahsetmiyor. Mustafa Cengiz de bunda hataları olduğunu zaten defaten söylemiş. İkinnci büyük hata olarak da Fatih Terim'e edilen ''Sokak Kabadayısı'' söyleminde neden sert reaksiyon gösterilmedi eleştirisi.

Bende bu 358 arakadaşa soruyorum!...

1-Ünal Aysal Döneminde belki de kulübe en büyük son darbe vrulup onlarca transfere 110 Milyon Euro harcanıp kulübün bugünleri ipotek altına alınırken neredeydiniz?

2- Dursun Özbek dönemi... ''Kulübü borç batağından çıkaracağım, Florya'nın yetkisini verin yeter'' söyleminden sonra verdiğiniz anahtarla hem kulübün malı gidip hem de borç artarken ibra için eller havaya yaptığınızda vicdanen neler hissettiniz?

Ve gelelim asıl soruya...

3- Fatih Terim Galatasaray Kulübü için, Camia için yaşayan bir efsanedir...Elde ettiği başarıları bazı kulüpler tarihlerinde elde edememiştir. Terim'e laf söylendi diye ayaklanan o 358 kişi şimdi bu soruyu iyi okuyun ve dürüstçe cevap verin!...

25 Eylül 2013'te neredeydniz?

-Fatih Terim takımın başında antrenmandayken, kızının ettiği telefonla kulübü 110 Milyon Euro zarara uğratan Ünal Aysal tarafından haber dahi verilmeden kovulduğunda,futbolcularına dahi bir şey söylemeden hissettiği hayal kırıklığı ve utançla duş almadan tesislerden ayrılırken hep birlikte tatilde miydiniz?

-O dönemde Ünal Bey'e bir taneniz tepki , tavır koyup; idari yöneden ibra etmemek için el kaldırdınız mı? O zamanlar Fatih Terim efsaneniz değildi de şimdi mi oldu? Ünal Aysal'ı, Dursun Özbek'i ibra edip de Mustafa Cengiz'i nasıl ibra etmediniz?

Şimdi rica ediyorum kininizi vicdanınızın arkasına koyup yukarıdaki 3 soruyu dürüstçe yanıtlayın. Eğer bir tanesinde tepki koyup o dönemlerde de ibra kılıcını çekiyseniz bu yazıyı yok farz edin...

Senin için hazırladığımız haberler