Can Morgül Darıca'dan ayrıldı!

14.06.2016 - 17:42 | Son Güncellenme: 14.06.2016 - 17:42

2015-2016 sezonunda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken başarılı futbolcu Can Morgül iç transfer görüşmelerinde takımıyla anlaşamayarak Darıca Gençlerbirliği'nden ayrılmış oldu..

Başarılı futbolcuya birçok takımlardan teklifler gelirken, Can Morgül, "Doğru karar vererek iyi bir takıma gitmek istiyorum" dedi.

Başarılı futbolcuyla Ajansspor ailesi olarak kısa bir söyleşi yaptık.

Darıca Gençlerbirliğinden neden ayrıldınız? 

Takımımla iç transfer görüşmesi yaptık ama ekonomik anlamda  anlaşamadık ve medeni bir şekilde karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık.

Bundan sonraki hedefiniz nedir?

Artık bundan sonra gelen teklifleri menajerimle değerlendireceğiz. Doğru karar vererek bir takımla anlaşmak istiyorum.

Görüştüğünüz bir takım oldu mu?

Elbette menajerime gelen teklifler oluyor ama henuz bir karar vermiş değiliz. 

Futbol hayatınızda unutamadığınız bir anınız oldu mu?  

Evet oldu. Pazarspordan çok genç yaşta İBB'ye transfer oldum. Milli Takımımızın eski Teknik Direktörü Sayın Abdullah Avcı'yla çalışma frsatı buldum. Çok güzel anılar yaşadım. Genç yaşta büyük takıma transfer olmam beni çok heycanlandırdı.

İBB'den ayrılma durumunuz nasıl gelişti? 

İBB'nin Hollanda kampında sakatlandım. Yaşadığım bu sakatlık performansımı çok etkiledi. Kamp bitince tabi ki takımın antremanlarına tam anlamıyla katılamadım ve geride kaldım. Sonra sakatlığım düzeldi ama siz de taktir edersiniz ki, Süper Lig kaliteli bir lig, devamlı hazır olmanız gerekir. O nedenle bonservisimle ayrıldım"

Senin için hazırladığımız haberler