Marsel İlhan'ın hocası hayatını kaybetti

İsa Kethüda
14.04.2021 - 15:31 | Son Güncellenme: 14.04.2021 - 21:37

Tenis Federasyonu, Çağla Büyükakçay ve Marsel İlhan’ın antrenörlüğünü de yapmış olan Can Üner'in hayatını kaybettiğini açıkladı.

Marsel İlhan'ın hocası hayatını kaybetti

AJANSSPOR-HABER

Tenis Federasyonu, Çağla Büyükakçay ve Marsel İlhan’ın antrenörlüğünü de yapmış olan Can Üner'in hayatını kaybettiğini duyurdu.

Tenis Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "Ülkemiz tenisinin gururları Çağla Büyükakçay ve Marsel İlhan’ın antrenörlüğünü de yapmış olan, tenis camiamızın önemli değerlerinden hocamız Can Üner’i kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz" ifadelerine yer verildi. 

Can Üner, kadın ve erkek tenisinde dünya ilk 100 sıralamasına oyuncu sokan ilk Türk tenis antrenörü olmuştu.

'Oyuna Olan Üstün Hizmet Ödülü'ne layık görülmüştü

Üner, 2019 yılında Uluslararası Tenis Federasyonu tarafından 'Oyuna Olan Üstün Hizmet Ödülü'ne layık görülmüştü.

Bakan Kasapoğlu'ndan Can Üner için taziye mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, hayatını kaybeden Türk tenisinin önemli isimlerinden antrenör Can Üner için taziyede bulundu.

Bakan Kasapoğlu, yayımladığı taziye mesajında, "Türk tenis tarihine büyük başarılar kazandıran antrenörümüz Can Üner'in vefat haberini büyük bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Tenis camiamıza vermiş olduğu hizmetlerle büyük katkı sağlayan Can Üner'e Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tenis camiasına başsağlığı dilerim." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler