EURO 2024 A Milli Takımı’nda Kadroda yer alamayan Can Uzun: ''Bu kararı anlayamıyorum''

Ali Bozkurt
08.06.2024 - 14:53 | Son Güncellenme: 08.06.2024 - 14:55

Dün açıklanan EURO 2024 A Milli Takımı’nın kadrosunda Can Uzun kadroda yer almadı. Açıklanan 26 kişilik nihai kadroda yer almayan Can Uzun sitemini sosyal medyadan belirtti.

EURO 2024 A Milli Takımı’nda Kadroda yer alamayan Can Uzun: ''Bu kararı anlayamıyorum''

AJANSSPOR HABER

Milli Takım tercihini Türkiye'den yana kullanan Bundesliga 2'de Nürnberg forması giyen Can Uzun, A Milli Futbol Takımı'nın 26 kişilik EURO 2024 kadrosunda kendisine yer bulamadı. Hayal kırıklığına uğradığını belirten 18 yaşındaki Can Uzun düşüncelerini sosyal medyadan dile getirdi. 

''Bu kararı anlayamıyorum''

EURO2024 A Milli Takımı’na alınmamasıyla ilgili hayal kırıklığına uğrayan genç futbolcu, "Maalesef dün 26 kişilik nihai kadrodan çıkarıldım. Birçok güzel görüşmenin ardından çok farklı bir beklentiyle geldim. Tüm kalbimle Türkiye'yi seçtim ve ülkem için ilk büyük turnuvamda oynamayı çok istedim. Güçlü bir sezon ve iyi performansların ardından şimdi kadroda olmamam beni gerçekten çok hayal kırıklığına uğrattı. Bu kararı anlayamıyorum ama saygı göstereceğim’’ açıklamasını yaptı. 

‘’Kalbim attıkça: Ne mutlu Türk'üm diyene!’’

Can Uzun takımını desteklemekten geri çekilmeyeceğini bu sözlerle dile getirdi: ‘’En büyük dileğim, milli takımımızın Avrupa Şampiyonası'nda başarılı olması. Takıma şimdi her şeyin en iyisini ve Avrupa Şampiyonası için başarılar diliyorum. Benim zamanım gelecek ve 2026 Dünya Kupası'nda yer almak ve oynamak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Bu, benim hedefim. Türkiye'ye verdiğim sözü tutacağım. Kalbim attıkça: Ne mutlu Türk'üm diyene! Ülkeme başarılı bir Avrupa Şampiyonası diliyorum! Haydi Türkiye." 

‘’Kendimi kanıtlayacağım’’

Son olarak Can Uzun ‘’ Görevim, bundan sonra daha çok çalışmak, yeni kulübümde Bundesliga'da iyi bir sezon geçirmek ve kendimi tekrar kanıtlamak olacak’’ açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler