Can Yaman-Diletta Leotta cephesinde yeni gelişme! Ayrıldıkları iddia edilmişti...

26.04.2021 - 01:58 | Son Güncellenme: 26.04.2021 - 02:02

Can Yaman ve Diletta Leotta ayrıldı mı? Can Yaman ve Diletta Leotta hakkında İtalyan basınından yansıyan yeni gelişmeler haberimizde...

Can Yaman-Diletta Leotta cephesinde yeni gelişme! Ayrıldıkları iddia edilmişti...

İş için gittiği İtalya'da gönlünü spor spikeri Diletta Leotta'ya kaptıran oyuncu Can Yaman, birkaç hafta önce sosyal medya hesabını kapatmıştı. İkilinin arasında neler yaşandığı merak ediliyordu. 

CAN YAMAN VE DILETTA LEOTTA AYRILDI MI?

Bir süredir hem reklam hem de Sandokan adlı dizi projesi için İtalya'da bulunan Yaman'ın bu hamlesi hayranlarını şaşırtmış ve Leotta'nın Yaman ile paylaşım yapmaması akıllara 'Ayrıldılar mı?' sorusunu getirmişti.
 

 

Çünkü Yaman'ın hesabını kapatmasından sonra evlilik teklif ettiği ve aynı evde yaşamaya başladığı sevgilisi Diletta Leotta, doktor arkadaşıyla baş başa kutlama yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaşmıştı.
 

Bu yaşananların ardından İtalyan basını, çiftin ayrılık kararı aldığını ve Can Yaman'ın Türkiye'ye dönüş yaptığını yazdı. Ancak çift cephesinde ayrılık haberlerini yalanlayan bir gelişme yaşandı.
 

31 yaşındaki Can Yaman, dün Instagram hesabını yeniden açarken; Diletta Leotta ile olan fotoğraflarını silmediği ortaya çıktı. Böylece çiftin ilişkisinin devam ettiği öğrenildi.
 

Can Yaman'ın, ocak ayında ünlü spor spikeri Diletta Leotta ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. İtalyan magazin dergisi Chi, çiftin bir mekanda baş başa romantik anlar yaşarken çekilen fotoğraflarını yayınlayarak, sürpriz aşkı belgelemişti.
 

CAN YAMAN DILETTA'YA EVLENME TEKLİF ETTİ

Kısa bir süre içinde sevgilisine evlenme teklifi eden Yaman, bir uçağın arkasına taktırdığı, "Diletta benimle evlenir misin? Seni seviyorum, Can..." yazılı İtalyanca sözleri Roma'da uçurtmuştu.
 

Bu yıldırım teklifin; Diletta Leotta’nın hamile kalması üzerine yapıldığı iddia edilmişti. İddialara yanıt vermeyen ünlü çiftin, kısa süre içinde Sicilya’da nikah masasına oturacağı söylenmişti.
 

Geçtiğimiz haftalarda Roma'daki yeni evlerine taşınan ikili, aşk yuvalarından mutluluk pozu vermişti. Leotta, bu pozlarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.
 

Senin için hazırladığımız haberler