Can Yaman, sevgilisi Diletta Leotta ile tatilde

30.05.2021 - 15:27 | Son Güncellenme: 30.05.2021 - 15:39

Türk oyuncu Can Yaman, İtalyan spor spikeri sevgilisi Diletta Leotta ile Napoli açıklarında yer alan Capri Adası'nda tatile çıktı. İşte detaylar...

Can Yaman, sevgilisi Diletta Leotta ile tatilde

AJANSSPOR - MAGAZİN

 

Ünü Türkiye'yi aşan oyuncu Can Yaman, İtalya'daki tatiline devam ediyor. İlk başta dizi çekimleri için İtalya'nın Roma kentine seyahat eden aktör, buradan geri dönmedi. İtalyan spor spikeri Diletta Leotta ile aşk yaşamaya başlayan oyuncu, ayrılık iddialarına yanıt olarak sevgilisiyle samimi pozlar verdi.

Roma faciası unutuldu

Haftalar öncesinde Diletta Leotta'nın AS Roma yöneticisi Ryan Friedkin'le dudak dudağa öpüştüğü fotoğraflar İtalyan paparazilerinin eline geçmişti. Bu görüntülerin Çizme'de büyük yankı uyandırması, Can Yaman - Leotta aşkının son bulacağı ihtimalini akla getiriyordu. Ancak, Türk aktör; sevgilisiyle tekrar barıştı. 

Capri Adası'nda dostane görüntüler

İtalya'nın köklü Napoli kenti açıklarında yer alan Capri Adası, bu kez sosyal medya aşıklarının akınına tutuldu. Doğal güzelliği ve estetiğiyle insanı büyüleyen mekanda Can Yaman ve sevgilisi Diletta Leotta tatil yaptı. Özel tekne ile Capri Adası'na gelen ikili, sevdikleriyle beraber adanın çevresinde turladı. 

İtalya'nın en ünlü spor spikeri: Diletta Leotta

Tıpkı Can Yaman gibi ünü İtalya'yı aşan Diletta Leotta, Sky Sports, DAZN ve çeşitli medya kuruluşlarında spor spikerliği yapmıştır. Güzelliği ile futbol tutkunlarının dikkatini çekmeyi başaran Leotta, kısa sürede binlerce takipçiye ulaştı. 

Hukuk fakültesini tamamladı

16 Ağustos 1991 doğumlu Sicilyalı spiker, 2010 yılında Roma'da bulunan Luiss Üniversitesi'nde hukuk bölümünü kazanmış; burada eğitim gördükten sonra 2015'te mezun olmuştur. Ancak Leotta, eğitim gördüğü alandan ziyade medyada kariyer yapmayı tercih etmiştir.

Sanremo Müzik Festivali'ni sundu

Geçtiğimiz yıl, Kovid-19 pandemisi İtalya'yı kasıp kavurmadan önce Sanremo Müzik Festivali'nde görev alanlardan biri de Diletta Leotta'ydı. Bu yıl, Zlatan Ibrahimovic'in sakatken katılıp tepki topladığı programa; geçtiğimiz yıl Leotta sunucu olarak katılmıştı.

Modellik de yapıyor

Diletta Leotta, sadece spor spikerliği değil; modellik ve influencerlık da yaparak geçimini sağlıyor. 

Senin için hazırladığımız haberler