Can Yaman'dan ayrılan Diletta Leotta, Loris Karius'la beraber

Feride Kara
21.10.2022 - 19:00 | Son Güncellenme: 21.10.2022 - 19:08

Dünyaca ünlü İtalyan spiker Diletta Leotta geçtiğimiz aylarda Can Yaman ile ilişkisini noktalamıştı. Leotta şimdilerde Beşiktaş'ın eski kalecisi Loris Karius'la birlikte

Can Yaman'dan ayrılan Diletta Leotta, Loris Karius'la beraber

Can Yaman'ın eski sevgilisi dünyaca ünlü İtalyan spor spikeri Diletta Leotta Beşiktaş'ta bir dönem forma giyen kaleci Loris Karius'la yeni bir aşka yelken açtı. 

Karius'la birlikte

İtalyan dergisi Gente'nin haberine göre magazin basınında kendisine sürekli yer bulan güzel spiker Diletta Leotta Liverpool ve Beşiktaş'ın eski kalecisi Karius'la birlikte olmaya başladı. Dergide "Birkaç haftadır Instagram'da birbirlerini takip ediyorlar ve öyle görünüyor ki, ikisi arasında şu anda duygusal ilişkilerinin yanında, dil eğitimi konusunda bir ilişki var." ifadeleri yer aldı. 

Can Yaman evlenme teklif etti

Ünlü oyuncu Can Yaman spor spikeri sevgilisi Diletta Leotta evlenme teklif etmişti. Yakışıklı oyuncunun, bir uçağın arkasına taktırdığı, "Diletta benimle evlenir misin? Seni seviyorum, Can..." yazılı İtalyanca sözleri Roma'da uçurtması gündem olmuştu. Ancak ikili sonrasında yaşanan anlaşmazlıklar sonucu ayrılmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler