Can Yaman'dan Fatih Terim iddiası! 'İtalya'da iki Türk var..."

12.12.2021 - 16:08 | Son Güncellenme: 12.12.2021 - 16:16

UEFA Avrupa Ligi'nde son olarak Lazio ile berabere kalan lider Galatasaray son 16 turu için bileti kaptı. İtalya'da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Can Yaman sarı-kırmızılıların başarı sonrası Fatih Terim ile ilgili açıklamada bulundu.

Can Yaman'dan Fatih Terim iddiası! 'İtalya'da iki Türk var..."

İtalya'da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Can Yaman, Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalması sonrasında açıklamalarda bulundu. Yaman'ın Fatih Terim sözleri büyük ilgi çekti.

9 MİLYON TAKİPÇİSİ VAR 

Ünü sınırlar aşan Can Yaman, İtalya'da da büyük bir hayran kitlesine sahip. Yaman'ın, Instagram'da 9 milyona yakın takipçisi bulunuyor.

İTALYA'DA YENİ DİZİYE BAŞLADI 

İlk olarak bir makarna markasının reklamında rol alan Can Yaman, Sandakon dizisi çekimleri için hazırlık yaptı. Çekimleri 2022 yılına ertelenen Sandakon'un ardından Can Yaman, "Viola come il mare" adlı polisiye dizi ile izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

TERİM'E ÖVGÜ 

Hayranlarının karşısına "Viola come il mare" adlı polisiye dizi ile çıkmaya hazırlanan ünlü oyuncu Can Yaman, Galatasaray'ın Lazio'yla berabere kalarak Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalmasının ardından Fatih Terim hakkında açıklamalarda bulundu.

"TÜRKİYE'NİN BUNA İHTİYACI VARDI" 

Skorer'in haberine göre ünlü oyuncu, "Beşiktaş taraftarı olarak Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Türkiye'nin buna ihtiyacı vardı" dedi.

"İTALYA'DA POPÜLER OLAN İKİ TÜRK VAR" 

Can Yaman, İtalya'da kendisi kadar sevilen Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim için "İtalya'da popüler olan iki Türk var. Başta Fatih Terim hocamız geliyor, sonra da ben geliyorum." ifadelerini kullandı.

DILETTA İLE BERABERLİK YAŞIYORDU 

Öte yandan ünlü oyuncu Can Yaman uzun bir süredir İtalyan spor spikeri Diletta Leotta ile beraberlik yaşıyordu.

EVLİLİK TEKLİF ETMİŞTİ

İkili ilişkileriyle sık sık sosyal medyanın gündemine gelirken çok geçmeden ayrılık haberi duyuldu. Can Yaman'ın ailesiyle tanıştırdığı, hatta evlilik teklifi ettiği Diletta Leotta ile ayrılığı şok etkisi yarattı.

Senin için hazırladığımız haberler