Caner Erdeniz ve oyuncu Müge Boz nişanlandı

13.05.2019 - 16:16 | Son Güncellenme: 13.05.2019 - 19:16

Caner Erdeniz ve oyuncu Müge Boz nişanlandı

Müge Boz sevgilisi Galatasaraylı basketbolcu Caner Erdeniz'le evlilik için ilk adımı attı. Çiftin nikah detayları da belli oldu.

Son günlerde sunuculuğunu üstlendiği Hadi yarışması ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu Müge Boz ile Galatasaraylı basketbolcu Caner Erdeniz evleniyor.

Müge Boz ile Caner Erdeniz önceki akşam aile arasında yapılan nişan töreniyle yüzük taktı.

Karaburun tatilllerinde Erdeniz’den romantik bir evlilik teklifi aldığını söyleyen Boz, “O anda dünyanın en mutlu kadını oldum" dedi.

Boz "Böylesine güzel bir aşkı hep diledim ve hayallerim gerçek oldu" diye konuştu.

35 yaşındaki oyuncu nikahın en kısa sürede Barselona Türk Konsolosluğu’nda kıyılacağını açıkladı.

Müge Boz kimdir? Müge Boz, 13 Nisan 1984 tarihinde dünyaya geldi. Annesi Yugoslavya göçmeni, babası ise Egelidir. Bir kız kardeşi vardır.
Çocukluğu İstanbul’da geçen Müge Boz, 12 yaşındayken babasının işi nedeniyle İzmir’e Karşıyaka’ya taşınmıştır.
İzmir Atatürk Lisesi'nden mezun oldu. Ardından Anadolu Üniversitesi'nde Sinema TV ve Halkla İlişkiler bölümünü bitirdi. Norveç'te Hogskulen i Volda ismindeki okuldan burs kazanarak, orada 'strategic design', 'digital photography' eğitimleri aldı.
11 sene bale, 4 sene piyano eğitimi gördü. Birçok spor dalıyla (yüzme, tenis, paten, voleybol, motosiklet ) ilgilendi. 2011 yılında Şüphe adlı dizide Meltem karakterini ve Karakol adlı dizide Ada karakterini canlandırdı.

Vogue, Tempo, Marie Claire, Women's Health, İnstyle gibi dergilerde moda çekimleri gerçekleştiren Boz, Leyla ile Mecnun, Gurbette Aşk ve Kayıt Dışı dizisinde rol aldı. Boz bugünlerde sunuculuğunu yaptığı Hadi yarışmasıyla gündemde. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler