Caner Ergül, Galatasaray'da

İsa Kethüda
10.07.2024 - 14:55 | Son Güncellenme: 10.07.2024 - 14:57

Transfer haberleri. Efeler Ligi takımlarından Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, tecrübeli libero Caner Ergül ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Caner Ergül, Galatasaray'da

AJANSSPOR-HABER

AXA Efeler Ligi ekiplerinden Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, tecrübeli libero Caner Ergül ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Caner Ergül imzayı attı

Sarı-Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Yeni sezon transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, tecrübeli libero Caner Ergül ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulübümüz, geçtiğimiz 2 sezon Bursa Büyükşehir Belediyespor forması giyen Caner Ergül ile kadrosunu güçlendirdi.

Forma giydiği takımlar

Profesyonel voleybol kariyerine 2013 yılında Arkas Spor’da başlayan 1994 doğumlu oyuncu, sırasıyla Bal Spor, Halkbank ve Bursa Büyükşehir Belediyespor ekiplerinde oynadı.

Başarıları

Kulüp kariyerinde 2 Balkan Kupası şampiyonluğu yaşayan oyuncu, milli takımda ise 2021 CEV Avrupa Altın Ligi şampiyonu olan kadroda yer aldı.

Caner Ergül’e Galatasaray HDI Sigorta’ya hoş geldin der, sarı kırmızılı forma altında başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi. 

Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı geçtiğimiz günlerde Doğukan Ulu ve tecrübeli libero Hasan Yeşilbudak ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler