Caner Erkin 'Fener Ol'du!

25.06.2020 - 15:24 | Son Güncellenme: 25.06.2020 - 15:35

31 yaşındaki Caner Erkin, 4 yıl önce ayrıldığı Fenerbahçe'ye dönmeye hazırlanıyor. Menajerinin önümüzdeki sezon Beşiktaş'ta devam etmeyeceğini açıkladığı Caner, sarı- lacivertliler ile prensipte anlaştı. Caner'le ilgili ilginç detay ortaya çıktı. İşte o haber...

Caner Erkin 'Fener Ol'du!

Altıparmak, 32 yaşındaki yıldız sol bek için yurtdışından da teklifler olduğunu söylese de, oyuncunun Fenerbahçe ile prensipte anlaşma sağladığı aylardır spor medyasında dile getiriliyor.

Taraftalar ikiye bölündü

Diğer yandan sosyal medyada Caner Erkin'in Fenerbahçe'ye döneceği haberlerine bazı sarı lacivertli taraftarlar tepki gösteriyor. Bu taraftarlar özellike Erkin, Kadıköy'deki Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde siyah beyazlı tribünün önünde diz çökerek selam verdiği pozu paylaşarak, "İstemiyoruz" diyor. Buna karşın, Erkin'in takıma büyük katkı sağlayacağını düşünenler de destek paylaşımları yapıyor.

250 bin liralık destek

Erkin'in Fenerbahçe'ye yeniden dönüp dönmeyeceği tartışılırken Ajansspor ilginç bir detaya ulaştı.  Fenerbahçe Kulübü'nün geçen sezon başlattığı 'Fenerol Ol' kampanyasına, geçmişte sarı lacivertli formayı giymiş bir çok futbolcu gibi Caner Erkin'in de destek verdiği öğrenildi. Erkin'in, kampanyaya 250 bin liralık bağış yaptı

Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Caner Erkin'e mali nedenlerle yeni kontrat önerilmedi. Buna karşın Fenerbahçe'nin Erkin'e yıllık 1 milyon Euro önerdiği ve anlaşmanın sağlandığı belirtiliyor. Fenerbahçe aynı şekilde, Gökhan Gönül'ü de gelecek sezon kadrosunda görmek istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler