Caner Erkin Fenerbahçe golüne sevindi mi? O anı anlattı / Süper Lig

Cüneyt Muharremoğlu
10.10.2022 - 09:59 | Son Güncellenme: 10.10.2022 - 11:50

5-4 biten Fenerbahçe-Karagümrük maçına Caner Erkin damga vurdu. Valencia'nın golüne sevindiği iddia edilen Erkin, kaleci Viviano’ya tepki gösterdiğini söyledi.

Caner Erkin Fenerbahçe golüne sevindi mi? O anı anlattı / Süper Lig

AJANSSPOR HABER

Geçen sezon Vitor Pereira’nın takımda istememesi nedeniyle Karagümrük’e transfer olan Caner Erkin, Kadıköy’de 5-4 biten Fenerbahçe maçına damga vurdu.  Karşılaşma son anlarda Mitchy Batshuayi’nin attığı golle Fenerbahçe’nin galibiyetiyle biterken Caner Erkin sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş taraftarını çıldırtan rakamlar! Fenerbahçe'de Batshuayi…
Habere Git

Valencia’nın penaltı golüne sevindi mi?

Caner Erkin’in dün gece en çok eleştirildiği noktalardan biri Fenerbahçe’inin Valencia ile bulduğu ikinci penaltı golü sonrası yaptığı hareketti. Sosyal medyada birçok kişi sol bekin Fenerbahçe golüne sevindiğini iddia etti. Bu iddia Beyaz TV’de de dile getirildi.

Caner Erkin: Kaleciye tepki gösterdim

Caner Erkin, Beyaz TV’ye konu hakkında açıklamalarda bulundu. Valencia’nın ilk penaltısı gibi ikinci penaltıyı da sola atacağını kaleci Viviano’ya söylediğini belirten Erkin, "Gole sevinmedim, kaleciye tepki gösterdim. Söylememe rağmen diğer köşeye atladı"  dedi. (Görüntü beIN Sports'dan alınmıştır)

Ofsaytı bozdu

34 yaşındaki futbolcunun eleştirildiği bir başka nokta ise Batshuayi’nin attığı golde ofsaytı bozması oldu.  Ancak Caner Erkin kariyeri boyunca ofsaytı bozarak takımlarının kalesinde önemli pozisyonlar vermesine neden olmuştu. Bu yüzden gerek Fenerbahçe’de gerek Beşiktaş’ta eleştirilere uğramıştı. Milli Takım’da oynarken 3-3 biten Letonya karşılaşmasında da yenilen iki golde Caner Erkin’in ofsaytı bozmasının payı vardı. 

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus: O olmayınca planımız etkilendi
Habere Git

Penaltı yaptırdı

Fenerbahçe’nin kazandığı birinci penaltıda yine Caner Erkin vardı. İrfan Can Kahveci, getirdiği topta Crespo ile verkaç yaptı. Crespo’nun vuruşu Caner Erkin’in eline geldi. Hakem Atilla Karaoğlu tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Enner Valencia, topu ağlara yollayarak takımını 3-2 öne geçirdi. 

Taç attı, beraberliği getirdi

Caner Erkin sadece yenilen de değil atılan Karagümrük’ün attığı gollerde de pay sahibiydi. Deplasman takımının attığı ikinci  golde topu sol kanatta taşıyan Caner Erkin, Fenerbahçe’nin dikkati o yöne çekti. Karagümrük’ün atak yönünü aniden diğer kanada çevirmesiyle gol geldi. Maç 4-3 devam ederken sol kanattan uzun bir taç atışı yapan sol bek, Caulker’i topla buluşturdu. Oluşan karambolde Burak Kapacak 4-4 beraberliği sağlayan golü attı.

Fenerbahçe’den iki kez ayrıldı

Caner Erkin Galatasaray forması giydikten sonra Fenerbahçe’ye gelmiş ve sarı lacivertlilerin şampiyon olan 2010-11 ve 2013-14 sezonlarında kadroda yer almıştı. Portekizli teknik direktör Vitor Pereira döneminde Caner Erkin iki kez kadro dışı bırakıldı. İlkinde Beşiktaş’a geçen sezonsa Karagümrük’e gitti. Fenerbahçe formasıyla 250 karşılaşmada oynayan Caner Erkin, 16 gol attı 58 asist yaptı. Sol bekin Karagümrük performansı ise 39 maç, 1 gol, 8 asist.

Senin için hazırladığımız haberler