Mehmet Yozgatlı: "Caner Erkin, Mauro Icardi'yi gol kralı yapar"

Feride Kara
05.12.2022 - 16:30 | Son Güncellenme: 05.12.2022 - 17:39

Spor Toto Süper Lig ekibi Karagümrük ile yollarını ayıran Caner Erkin için konuşan Mehmet Yozgatlı oyuncunun Galatasaray'a gelirse Icardi'yi gol kralı yapacağını söyledi

 Mehmet Yozgatlı: "Caner Erkin, Mauro Icardi'yi gol kralı yapar"

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük ile yollarını ayıran Caner Erkin ile ilgili transfer iddiaları gündeme gelirken A Spor ekranlarında konuşan Fenerbahçe ve Galatasaraylı eski futbolcu Mehmet Yozgatlı farklı bir yorum getirdi. 
 
 
 
 

"Caner Erkin, Icardi'yi gol kralı yapar"

Mehmet Yozgatlı "Kazımcan ve Emre'nin olduğu yere Caner alınır. Sağ kanadın iyi Boey'in maşallahı var. Icardi'yi bir şekilde besliyor Caner'de eğer Galatasaray'a gelirse, Mauro Icardi'yi gol kralı yapabilir." ifadelerini kullandı. 

10 asist katkısı

Fatih Karagümrük ile geçtiğimiz sezon 31, bu sezon da 12 maça çıkan 34 yaşındaki Caner Erkin 1 gol ve 10 asistlik katkı verdi.

 
 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın +5'i futbolculara yaradı: 100 milyon TL
Habere Git

Eski takımları Caner'i istiyor

Daha önce Beşiktaş, Fenerbahçe, İnter, CSKA Moskova, Galatasaray ve Manisaspor formaları giyen Caner Erkin için eski takımları Beşiktaş ve Galatasaray'ın ismi gündeme geldi. 

Asist krallığında ilk sırada

Bu sezon Karagümrük'te asistleriyle dikkat çeken Caner Erkin, yaptığı 6 assist ile Spor Toto Süper Lig'in Asist Krallığı listesinde ilk sırayı aldı. Süper Lig'de Fatih Karagümrük, 13 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı.

 
 

Senin için hazırladığımız haberler