Caner Erkin: "Şampiyon olmak için elimizden gelenin fazlasını vermeliyiz"

12.12.2020 - 21:26 | Son Güncellenme: 12.12.2020 - 21:28

Fenerbahçe haberleri... TFF Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe'nin sahasında Yeni Malatyaspor'a 3-0 yenildiği maç sonrası Caner Erkin açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

AJANSSPOR-HABER

TFF Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe, sahasında Yeni Malatyaspor'a 3-0 mağlup oldu.

"Her şey eksikti bugün"

Karşılaşma sonrası konuşan Caner Erkin, "Her şey eksikti bugün. İyi oynamadık takım olarak. Fenerbahçe 3 maçtır evinde yeniliyor. Ben böyle bir şey mümkün değil olmamalı. Buradan döndürmeyliz. Bütün suç bizde. Buradan döndürecek olan da futbolculardır. Herkes elini taşın altına sokması lazım. Kötü oynayabiliriz ama bu kulüpte kimsenin mücadele etmeme gibi hakkı yok.

"Bundan sonra herkes farklı olacak"

Bundan sonra herkes farklı olacak. Bunu söylüyorum çünkü başka çare yok. Ne taraftar ne de başkanımız bunu hak etmiyor. Biz hep en üstte olmalıyız. Başka bir hedefimiz de olmamalı. Taraftarımızdan özür diliyoruz bu sonuç için. Buradan düzelteceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın. Şampiyon olmak için elimizden gelenin fazlasını vermeliyiz ve bu oyuncu grubu bunu verecektir. Çok oyuncu katkısı oldu takıma, yeni oyuncular geldi. Beraber oynayan oyuncular değiliz. Biz bir şekilde kamp süreci geçirdik. Ondan sonra katılanlar da oldu. Bir şekilde beraber olup birbirimizi iyi tanımalıyız. Her şeyi attık bilmemiz lazım. Bunlar giderilmeyecek şeyler değil. Hocamızla beraber bunları onaracağız. Biz sahada göstermeliyiz. Skor aldığımızda her şey daha güzel olacaktır" diyerek sözlerini tamamladı. 

Senin için hazırladığımız haberler