Caner Erkin'in eşi Şükran Ovalı: "Delireceksek böyle delirelim"

21.05.2020 - 12:01 | Son Güncellenme: 21.05.2020 - 12:10

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Caner Erkin, evde olduğu dönemde ailesiyle daha fazla vakit geçirdi. Siyah-beyazlı futbolcunun oyuncu olan eşi Şükran Ovalı, karantina günleri hakkında açıklamalar yaptı. Koronavirüs döneminde Caner Erkin evinin bahçesinde kızıyla top oynadı. Detayları Şükran Ovalı açıkladı.

Caner Erkin'in eşi Şükran Ovalı: "Delireceksek böyle delirelim"

AJANSSPOR DETAY HABER

Beşiktaş’ın tecrübeli futbolcusu Caner Erkin, koronavirüs tehdidi sebebiyle evde olduğu dönemi evinin bahçesinde minik kızı Mihran Ela ile top oynayarak geçirdi. Erkin, evde olduğu dönemde ailesine daha fazla vakit ayırma imkanı buldu.

Koronavirüs döneminde neler yaptılar?

Show TV’ye bir röportaj veren Caner Erkin’in eşi Şükran Ovalı, bu dönemde kızlarının anne ve babasını yanında gördüğü için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Şükran Ovalı evin her yerini dezenfekte etmiş

Şükran Ovalı, COVID-19 tehdidi sebebiyle evin her yerini dezenfekte ettiğini anlattı ve dikkat çeken bazı ifadelere imza attı.

“Bütün korona temizlenecek gibi geldi”

Ovalı, “Genelde evdeydik. Sadece bazı provalar için çıkmıştım. Hayatımda artık bol bol dezenfektanlar var. Temizlendikçe, bütün korona temizlenecek gibi geldi” dedi.

“Delireceksek böyle güzel delirelim”

Sürecin herkes için zorlu geçtiğini anlatan Ovalı, ”Delireceksem böyle güzel delirelim dedik. Kızımız çok mutlu. Çocuklar anne ve babalarını bu süreçte yanlarında istiyor” ifadelerini kullandı.

Caner Erkin’den test sonucu tepkisi

Bu arada yakın zamanda Caner Erkin’in koronavirüs test sonuçlarının pozitif çıktığı iddia edilmiş, tecrübeli futbolcu negatif olan test sonucunu sosyal medya hesabından paylaşarak haberlere tepki göstermişti.

Senin için hazırladığımız haberler