Caner Fenerbahçe’de kalacak mı? Okay Yokuşlu transferinde son durum...

21.06.2021 - 17:23 | Son Güncellenme: 21.06.2021 - 18:27

Transfer haberleri… Fenerbahçeli Caner Erkin ve sarı-lacivertlilerle adı geçen Okay Yokuşlu'nun menajeri Batur Altıparmak önemli açıklamalar yaptı.

Caner Fenerbahçe’de kalacak mı? Okay Yokuşlu transferinde son durum...

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe’de transfer adına şu ana kadar Serdar Dursun kadroya katılırken, Michael Frey ve Oytun Özdoğan ile yollar ayrıldı. Takımdan gidecek ve yeni gelecek futbolcular ise merak konusu olmayı sürdürüyor.   

'Caner Fenerbahçe'de devam edecek'  

Caner Erkin’in yeni sezonda Fenerbahçe’de olup olmayacağı konuşulmaya devam ediyor. Skorer’e açıklamada bulunan yıldız futbolcunun menajeri Batur Altıparmak söylentilere nokta koydu. Altıparmak, Caner için "Sözleşmesi sürüyor, Fenerbahçe’de futbol oynamaya devam edecek" bilgisini paylaştı.

'Okay'ın Türkiye'ye dönme niyeti yok'

Ünlü menajer bir diğer oyuncusu Okay Yokuşlu hakkında da konuştu. Transferde adı hem Fenerbahçe hem de Galatasaray ile geçen milli futbolcuya değinen Altıparmak, “Okay için Türkiye’ye dönme gibi bir fikrimiz yok" ifadelerini kullandı.
 

Okay Yokuşlu'nun  bonservisi Celta Vigo'da 

27 yaşındaki orta saha oyuncusu sezonun ikinci yarısını Premier Lig ekiplerinden West Bromwich Albion’da kiralık olarak geçirmişti. Tecrübeli futbolcunun bonservisi ise La Liga takımlarından Celta Vigo’da bulunuyor.

Mehmet Topal'ın transferi 

Öte yandan Batur Altıparmak, Mehmet Topal'ın son durumuyla ilgili soruyu da yanıtladı. Altıparmak, Başakşehir’den ayrıldıktan sonra adı Adana Demirspor ve Altay ile anılan futbolcu için "Mehmet Topal'ın transferinde henüz somut bir gelişme yok" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler