Caner Hüseyin Bağ: ''Hatayspor'da da şampiyon olduk ama Giresun farklı oldu''

09.05.2021 - 23:17 | Son Güncellenme: 09.05.2021 - 23:20

TFF 1. Lig'de Giresunspor, Tuzla'yı geçerek Süper Lig'de yükseldi. Giresunspor'da Caner Hüseyin Bağ ve Sadi Karaduman maç sonu açıklamalarda bulundu.

Caner Hüseyin Bağ: ''Hatayspor'da da şampiyon olduk ama Giresun farklı oldu''

AJANSSPOR - HABER

TFF 1. Lig’in 34. haftasında Tuzlaspor’u deplasmanda 2-1 mağlup eden GZT Giresunspor, 44 yıl aradan sonra Süper Lig’e yükseldi. Çotanaklar'da Caner Hüseyin Bağ ve Sadi Karaduman maç sonu açıklamalarda bulundu. 

'Kısıtlı bir kadromuz vardı ama herkes inandı'

30 yaşındaki orta saha Caner Hüseyin Bağ, ''Geçen sene de Hatayspor ile bu şampiyonluğu yaşamıştık. Giresun’daki daha farklı oldu. Çok zor şartlarda geldi şampiyonluk. Kısıtlı bir kadromuz vardı ama herkes inandı. Bir aile ortamı vardı'' dedi.

'İnşallah Giresunspor Süper Lig’de kalıcı olur'

28 yaşındaki stoper Sadi Karaduman ise, ''Çok mutluyum. Her zaman inandık. Burada herkes sevinçli ve mutlu. Başkan ve takım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Asla olumsuz bir şey düşünmedik. İnşallah Giresunspor Süper Lig’de kalıcı olur'' değerlendirmesinde bulundu.

 

44 yıl sonra Süper Lig’de

1970-1971 sezonunda Süper Lig’e yükselen yeşil-beyazlılar, 6 yıl burada mücadele ettikten sonra 1977’de alt lige düştü. Karadeniz temsilcisi, 1977’de düştüğü alt ligde 44 yıl mücadele etti. Giresunspor, bu sezon etkili performansı ile 44 yıllık Süper Lig hasretine son vermiş oldu.

Senin için hazırladığımız haberler