'Caner neden yok?' sorusuna net yanıt!

14.05.2021 - 11:46 | Son Güncellenme: 14.05.2021 - 11:53

Fenerbahçe forması giyen Caner Erkin, açıklanan EURO 2020 geniş kadrosunda yer almadı. Peki Caner Erkin neden milli takımda yok? İşte yanıtı ve detaylar...

'Caner neden yok?' sorusuna net yanıt!

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesinin heyecanının yaşandığı günlerde A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, EURO 2020 geniş kadroyu açıkladı. Güneş, sol bek pozisyonu için Caner Erkin'i tercih etmedi. Peki Şenol Güneş, neden Caner Erkin'i tercih etmedi? Detaylar haberde...

Şenol Güneş, Caner Erkin'i kadroda davet etmedi

Ay-yıldızlı takımda aday kadro açıklanırken, futbolseverler Caner Erkin'in neden kadroda olmadığını sorgulamaya başladı. Şenol Güneş, Fenerbahçe forması giyen Caner Erkin'i neden almadığını basın toplantısında açıkladı. 

"Defansif açıdan zayıf kaldı"

Güneş yaptığı açıklamada, "Caner karakterli ve tecrübeli bir oyuncu. Fakat bize oyunsal anlamda fayda sağlamadı. Caner Erkin'in oyun olarak istekli olmasına rağmen defansif açıdan zayıf kaldığını gördük. O yüzden Rıdvan'ı tercih ettik" ifadelerini kullandı. 

Caner Erkin'in bu sezonki ofansif performansı 

Fenerbahçe'de bu sezon Caner Erkin toplam 36 maçın 32'sinde ilk 11'de oynadı. Caner Erkin 10 asist yaptı. Futbolcu, milli takımda ise 2 maçta görev aldı ve 1 asist üretti. 

Senin için hazırladığımız haberler