“Caner’i affettik çünkü…” Emre Belözoğlu'ndan tartışılan konulara açıklık

12.03.2021 - 12:46 | Son Güncellenme: 12.03.2021 - 12:52

Fenerbahçe haberleri... Sarı lacivertli kulübün sportif direktörü Emre Belözoğlu, son günlerde çok tartışılan Caner Erkin'in kadro dışı bırakılması ve ardından takıma geri dönüş sürecinde yaşananları anlattı. "Samadıra'nın lideri Erol Bulut'tur" mesajı verdi. İşte detaylar...

“Caner’i affettik çünkü…” Emre Belözoğlu'ndan tartışılan konulara açıklık

BARIŞ ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR                                                                                                                                                                                              

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, Fenerbahçe muhabirleri ile sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Belözoğlu istifa iddialarından, Caner Erkin’e af çıkmasına kadar sarı lacivertli takımın gündemindeki soruları yanıtladı.

 

Caner Erkin'in takıma dönmesi ile ilgili bilgi veren Emre Belözoğlu, "Caner ile ilgili bir karar vermek durumundaydık. Başkanımız, yönetici arkadaşlar ve hocamızla beraber oturduk ve Caner aramıza katıldı. Caner, yanlış anlaşıldığından dolayı takım arkadaşlarına, hocaya bizim önümüzde, takımın önünde gerekli cümleleri kullandı ve üzgün olduğunu iletti. 

"Caner kendine zarar veriyor"

Biz Caner'i tanıyoruz, içinin dışının bir olduğunu biliyoruz. Caner hiçbir zaman kafasının arkasında planları olan biri olmadı. Ne yaptıysa zarar olarak kendine yapmıştır, etrafındakine zarar verecek biri değildir. Karakterli de biri. O da bu durumdan rahatsızdı, üzgündü" ifadelerini kullandı.

Caner Erkin'in yaşından dolayı bazı davranışlarına dikkat etmesi gerektiğinin altını çizen Belözoğlu şöyle devam etti: 

"Kendisi de rahatsız ve üzgündü"

"Bizim bulunduğumuz konum itibarıyla kişisel ilişkilerden çok Fenerbahçe'nin menfaatlerini düşünmemiz gerekiyor. Kulübün menfaatleri doğrultusunda bir karar verdik, inanıyoruz ki bunun karşılığını da alacağız. Caner yaptığından, oluşan ortamdan rahatsız ve üzgündü. Şu an diğer takım arkadaşları gibi Fenerbahçe'nin başarısı için mücadele etmek istiyor. Takım arkadaşlarına ve hocaya da bunu iletti. Biz Caner'i seviyoruz, ne kadar iyi Fenerbahçeli olduğunu da biliyoruz. Başkanımıza ve hocamıza tekrar teşekkür ediyorum. 

"Erol Bulut'un isteğine göre hareket ediyoruz"

Bizim burada Samandıra'daki liderimiz Erol Bulut, bunu daha önce de söylemiştim. Hocanın isteğine göre hareket ediyoruz. Eğer bir orta yol bulursak hepimizin fikirleri ayrı da olabilir ama önceliğimiz hocanın isteklerini yerine getirmek. O yüzden hoca da Caner'in bizimle beraber olmasını istedi. Caner'in de adım atması gerekiyordu." 

Senin için hazırladığımız haberler