Adana Demirspor - Giresunspor Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

Akın Ungan
20.01.2023 - 19:05 | Son Güncellenme: 20.01.2023 - 19:14

Süper Lig'de Adana Demirspor ile Giresunspor karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Adana Demirspor - Giresunspor maçının canlı izle linki haberimizde.

Adana Demirspor - Giresunspor Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Adana Demirspor ile Giresunspor karşı karşıya geliyor. Üst sıralara tırmanmayı hedefleyen Adana Demirspor, 11. sırada yer alan Giresunspor karşısında 3 puan istiyor.

Adana Demirspor - Giresunspor maçının tarih ve saati

Adana Demirspor ile Giresunspor arasındaki Süper Lig maçı 20 Ocak 2023 Cuma günü, saat 20.00'de başlayacak. Mücadele, Yeni Adana Stadyumu'nda oynanacak.

Adana Demirspor - Giresunspor maçını canlı yayınlayacak kanal

Adana Demirspor - Giresunspor maçı beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Adana Demirspor'un Süper Lig performansı

Adana Demirspor, Spor Toto Süper Lig'de 18 maça çıktı. 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak, 33 puan topladı ve 4. sırada yer aldı.

Giresunspor'un Süper Lig'deki durumu

Giresunspor, Spor Toto Süper Lig'de çıktığı 18 karşılaşmaya çıktı. 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet yaşayarak, 20 puan topladı ve 11. sırada bulundu.

Bein Sports'u izlemenin yolu

Bein Connect ile TOD TV birleşti. Bilgisayarınızdan www.todtv.com.tr adresine girerek 100'den fazla TV kanalını izleyebilir, ayrıca 1000'lerce içeriğe, dilediğiniz yerden erişip, dilediğiniz kadar izleyebilirsiniz. Canlı kanallarda yayını durdurabilir, isterseniz 12 saat geriye gidebilirsiniz.

Senin için hazırladığımız haberler