CANLI | Adanaspor - Ankara Keçiörengücü maçını canlı izle (Maç linki)

16.09.2024 - 10:19 | Son Güncellenme: 16.09.2024 - 10:29

TFF 1. Lig'in 5. hafta müsabakasında Adanaspor, evinde Ankara Keçiörengücü'nü konuk ediyor. Adanaspor - Ankara Keçiörengücü maçının saati, kanalı ve linki

CANLI | Adanaspor - Ankara Keçiörengücü maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR - HABER

TFF 1. Lig'de 5. hafta maçında Adanaspor ile Ankara Keçiörengücü karşı karşıya geliyor. Yeni Adana Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada iki ekip de sahadan 3 puan alarak ayrılmak istiyor. İşte Adanaspor - Ankara Keçiörengücü maçına dair tüm detaylar...

Adana'da bir ilk yaşanacak mı?

Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında evinde Ankara Keçiörengücü'nü ağırlayacak Adanaspor, daha önce Ankara ekibini hiç yenemedi. Turuncu-Beyazlılar bir ilki başarmak için sahaya çıkıyor.

Keçiörengücü, Adanaspor'a karşı üstün

İki ekip daha önce 10 kez karşı karşıya geldi. Rekabette 8 maçı Keçiörengücü kazandı ve 2 maç ise beraberlikle sona erdi. Adanaspor, rakibinden hiç 3 puan alamadı.

Söz konusu maçlarda Keçiörengücü'nün 14 golüne Adanaspor 2 golle yanıt verdi.

Adanaspor Teknik Direktörü Sol Bamba hayatını kaybetmişti

Geçtiğimiz hafta Adanaspor’un Manisaspor ile oynadığı ve golsüz sonuçlanan karşılaşma öncesi otelde rahatsızlanan teknik direktör Sol Bamba, ambulansla Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Sol Bamba, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Öte yandan, 2021 yılında lenf kanserine yakalanan Sol Bamba'nın, 2024 yılında kanseri tamamen yendiği, hastalığının önceki gün nüksettiği öğrenildi.

3 puan, Sol Bamba'ya armağan edecek

Yeni sezonda yeni yönetim ve yeni oyuncular ile yeni bir yapılanmaya giren Adanaspor'da tek hedef milli arada geçen verimli antrenmanların sonucu olarak 3 puanla sahada ayrılamak. Turuncu-Beyazlar kazandığı takdirde 3 puanı merhum teknik direktörleri Sol Bamba'ya armağan edecek.

Keçiörengücü, seriyi sürdürmek istiyor

Konuk ekip, Keçiörengücü ise üst sıralara tırmanma yarışına devam etmek ve Adanaspor'a karşı nağmağlup serisini sürdürmek adına saha çıkacak.

Adanaspor - Ankara Keçiörengücü maçının saati ve kanalı

Adanaspor - Ankara Keçiörengücü maçı 16 Eylül Pazartesi günü saat 20.00'de beIN Sports 2'de ve TRT Spor'da canlı yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler