Ajax Teknik Direktörü Erik ten Hag: "Bu maçı mutlaka kazanmamız lazım"

Orhan Gülek
23.11.2021 - 20:12 | Son Güncellenme: 23.11.2021 - 20:47

Ajax Teknik Direktörü Erik ten Hag ve takımın önemli isimlerinden Steven Berghuis, Beşiktaş maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Ajax Teknik Direktörü Erik ten Hag: "Bu maçı mutlaka kazanmamız lazım"

AJANSSPOR - HABER

Ajax, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki 5. maçında 24 Kasım Çarşamba akşamı Vodafone Park'ta Beşiktaş ile karşılaşacak.  Karşılaşma öncesinde Ajax Teknik Direktörü Erik ten Hag ve takımın  kanat pozisyonunda görev yapan Hollandalı futbolcu Steven Berghuis, Beşiktaş maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

 

İşte Erik ten Hag'ın açıklamaları:

"Türkiye'de herkes futbol delisi"

"Zorlu bir maç, bu maçı mutlaka kazanmamız lazım. Türkiye'de herkes futbol delisi olduğu için bizi zor bir maç bekliyor. Şu anda kurulu kadro kendini ispat etmek zorunda, onun için sahaya çıkarıyorum. Tabii ki yeni oyuncular deneyeceğiz çünkü oyunumuzu geliştirmek ve farklı taktikler uygulamak istiyoruz."

Ole Gunnar Solskjaer ile yollarını ayırdıktan sonra menajer arayışlarını sürdüren Manchester United'ın gündemindeki isimlerden Ajax Teknik Direktörü Erik ten Hag, bu konuda kendisine yöneltilen soruyu ise şu cevabı verdi:

"Kulaklarımı kapatıyorum"

"Ben Ajax'la kontratlıyım ve diğer şeylere kulaklarımı kapatıyorum."

 

"Beşiktaş elinden geleni yapacaktır Ajax'ı yenmek için"

 

"Yarın ki maç Beşiktaş için çok önemli moral depolamak için. Ajax'ı yenmek onlara moral verecek. Biz yarın ki maçı çok ciddiye alıyoruz ki Beşiktaş elinden geleni yapacaktır Ajax'ı yenmek için. Ajax'ın istatistiklerine baktığınız zaman ilk golü attıktan sonra oyunun yüzde 90'ını garantiliyoruz. "

Ajax'ta kanat pozisyonunda görev yapan 29 yaşındaki Hollandalı futbolcu Steven Berghuis ise Beşiktaş maçı öncesi şöyle konuştu:

Berghuis: "Rekabet içinde bir maç olacak"

"Hepimiz burada iyi oyuncuyuz. Birinci de olsak, sonuncu da olsak rekabet içinde bir maç olacak. Çok fark etmiyor, yarın ki maçta da baskıyı hissedeceğim. Kazanmak istiyoruz. Ben maça konsantre olmaya çalışıyorum"

Senin için hazırladığımız haberler