CANLI| Al Nassr- Al Fateh maçını canlı izle (Maç linki)

Ali Bozkurt
21.02.2024 - 16:32 | Son Güncellenme: 21.02.2024 - 16:41

Suudi Arabistan Pro Lig 20. haftasında Al Nassr evinde Al Fateh’i konuk ediyor. Zorlu maçın kanalı, canlı yayını ve maç linki gibi aranan detayları haberde.

CANLI| Al Nassr- Al Fateh maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

Al Nassr, Suudi Arabistan Pro Lig 20. haftasında evinde Al Fateh ile karşılaşacak. Al Nassr - Al Fateh maç yayın bilgisi, canlı yayını ve maç linki gibi aranan detaylar haberde.

Ligde evinde oynadığı son 5 maçı kazanan Al Nassr 46 puanla 2. sırada yer alıyor. Ligde oynadığı son 3 maçı kaybetmeyen Al Fateh ise 29 puanla 7. sırada yer alıyor.

Al Nassr- Al Fateh ne zaman?

Suudi Arabistan Pro Lig 20. haftası Al Nassr evinde Al Fateh maçı bu akşam oynanacak.

Al Nassr- Al Fateh maçı saat kaçta?

Suudi Arabistan Pro Lig 20. haftası Al Nassr evinde Al Fateh maçı bu akşam saat 20.00’de başlayacak. 

Al Nassr- Al Fateh maçı hangi kanalda?

Suudi Arabistan Pro Lig 20. haftası Al Nassr evinde Al Fateh maçı bu akşam saat 20.00’de başlayacak. Karşılaşma EXXEN ekranlarından naklen yayınlanacak.

Exxen TV kanalı var mı?

TV+, son olarak yerli içerik platformu Exxen TV ile, Premium TV+ kullanıcılarına UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Liglerindeki seçili maçları ek bir ücret ödemeden izleme imkânı sunuyor.

Exxen cihazı var mı?

Yüz binlerce Exxen üyesi, Exxen'i cepte, tablette, bilgisayarda, Akıllı TV'lerde ve şimdi de Android TV'de yani dilediği zaman, dilediği yerde izliyor, benzersiz Exxen dünyasının keyfini doyasıya yaşıyor.

Senin için hazırladığımız haberler